Modele de coafuri pentru anul 2011

Estetica

Modele de coafuri pentru anul 2011

Daca esti curioasa ce coafuri se vor purta in acest an, eu iti propun urmatoarele doua variante: coafurile propuse de marii designeri internationali si prezentate pe catwalk-urile saptamanilor de moda, precum si coafurile purtate de cele mai cunoscute vedete, ale caror alegeri in materie de look-uri ne influenteaza si noua stilul.

Modele de Coafuri 2011 – Catwalk

Pe catwalk, nu doar hainele sunt altfel, extravagante si uneori dificil de purtat. Regula se aplica si in cazul coafurilor si al machiajului. Am incercat insa sa selectez acele coafuri care pot fi adoptate si de tine. Trebuie doar sa o alegi pe aceea care te reprezinta cel mai bine.

Alexander McQueen readuce in atentie parul impletit, cu aspect de cosita, doar ca acum impletitura porneste de sus, de la radacina parului, iar impletitura propriu-zisa este mai complicata.

Alexander McQueen

Christian Dior revine la coafurile stil anii ’40, doar ca bretonul nu mai este buclat, ci pleaca din crestet si este indreptat.

Christian Dior

Christian Dior

Giambattista Valli ramane la o coafura care nu se va demoda probabil niciodata: banala coada de cal, oferindu-i insa ca nota aparte vopsirea parului in doua culori: blond si roz, rozul fiind destinat parului din zona cefei si varfurilor.

Giambattista Vallifeedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou