Manichiură hot

Estetica

Manichiură hot

Unghiile pot spune multe despre o femeie. Majoritatea bărbaţilor sunt foarte atenţi la astfel de detalii şi declară în cor ce importante sunt când decid dacă te invintă undeva sau nu. Pentru că vara s-a instalat deja, vom trece în revistă cele mai “hot” tendinţe în materie de unghii.

Albul pur

scarlettBlonda Scarlett Johansson alege mereu culorile deschise care îi asigură un look cât de poate de solar. Şi acceaşi preferinţă pare să o ghideze şi atunci când merge la manichiură. Mare grijă, însă, cu această culoare pretenţioasă, pentru că nu se asortează cu orice ţinută.

Manichiura franţuzească

frenchSe pare că nu se demodează niciodată. Este cea mai strălucită alegere atunci când eşti în pană de idei, pentru că se asortează perfect oricărei ţinute (sporty, smart casual sau foarte chic).

Roz pal

rose nailsPentru că este o culoare neutră, discretă şi foarte elegantă, merge de minune cu orice tip de vestimentaţie. Asigură-te numai că mai porţi cel puţin un accesoriu în aceeaşi nuanţă.

Natural

naturalE noul trend printre femeile prea ocupate să-şi retuşeze manichiura de două ori pe săptămână, cum spun regulile de frumuseţe. Aşa că poţi oricând să renunţi la culoare dacă ai o manichiură impecabilă.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou