Invazia bărbaţilor

Estetica

Invazia bărbaţilor

…în saloanele de chirurgie plastică! Dicţionarele urbane sunt pline de noi termeni ce redefinesc masculinitatea noului mileniu. Au fost metrosexualii, pomosexualii, tehnosexualii, retrosexualii, ubersexualii.

Şi trendsetterii se tot bat în a previziona care dintre toate aceste modele este definitoriu pentru bărbatul modern. Unii spun că metrosexualitatea e moartă şi că ubersexualitatea vine tare din urmă.

Ubersexual = bărbat foarte macho, feromonic şi îngrijit, dar care nu face o obsesie din propria imagie; şi-o construieşte în continuarea propriei personalităţi.

Bono ar fi, aici, exponentul de frunte. Dar eu aş spune că se înşeala. Amarnic! Ultimul Studio al Societăţii de Chirurgie Plastică din SUA a arătat că numărul bărbatilor care recurg la operaţii estetice a crescut în ultimii 3 ani cu 20 de procente! Iar pe locul întai la tipul de intervenţie chirurgicală nu se află nici impantul de păr, nici reducţia de grăsime. Ci … augmentarea buzelor!

Iar dacă ne gândim că 1 bărbat din 8 (americani) îşi face sau se gândeşte să-şi facă tratament cu Botox, atunci e clar! Metrosexualii sunt încă cea mai puternică comunitate de masculi alfa urbani!feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou