Cosmobeauty – editia a IV-a in martie

Estetica

Cosmobeauty – editia a IV-a in martie

Cosmobeauty aflat la a IV-a editie, a devenit un eveniment de referinta printre expozitiile de profil din domeniul esteticii profesionale si medicinei estetice din Romania si reuneste si in acest an in capitala zeci de firme din domeniul cosmeticii faciale si corporale, machiajului, coafurii, remodelarii corporale, medicinei estetice, manichiurii si wellness-ului.

Cu peste 6.000 de vizitatori la editia precedenta, Cosmobeauty va provoaca din nou.
Cei mai buni specialisti in cosmetica, make-up artisti, hair-stylisti, cosmeticiene, nailtehnicieni si traineri din domenii de maxim interes din industria frumusetii precum beauty&wellness vor fi prezenti la cel mai important eveniment de profil din acest an!

Atat pasionatii de frumusete si sanatate cat si profesionistii in domeniu vor gasi la Cosmobeauty noile tendinte ale anului in curs: de la tratamente cosmetice de înfrumusetare la echipamente estetice, de la make up la design-ul unghiilor, un accent puternic fiind pus pe sanatate, pe educatie si pe formare profesionala in toate ramurile esteticii aplicate.

Organizatorii au pregatit o serie de evenimente, concursuri si surprize, pentru toti cei prezenti, expozanti si vizitatori.

Nu rata Cosmobeauty 2014!

Pentru trei zile, fii alaturi de cei mai buni profesionisti din industria de frumusete.

Detalii despre programul expozitional, noutati, expozanti, concursuri si evenimente organizate pe durata expozitiei gasiti pe www.cosmobeauty.ro

 feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou