Coafuri pentru parul lung filat

Estetica

Coafuri pentru parul lung filat

Daca ai parul lung vei avea mai mult decat destule posibilitati de a alege un stil anume, in special daca ti-ai filat parul, acest process servind la a-i da un plus de volum. Coafurile de acest tip sunt perfecte pentru a le purta casual, insa se potrivesc si pentru diferite evenimente.

Unele femei adauga culori vii coafurii filate, ceea ce le permite sa isi schimbe in totalitate look-ul. Nu conteaza daca iti schimbi in intregime culoarea parului sau doar cateva suvite. Oricare dintre aceste variante reprezinta moduri excelente de a-ti crea un stil propriu, bazat pe ceea ce iti place.

Coafurile de acest gen pot fi interesante de purtat in mod cotidian, putand foarte usor sa piepteni parul pe spate si sa il prinzi intr-o coada simpla, ceea ce va conferi fetei tale un aspect tineresc care iti va accentua trasaturile in ansamblu. Un alt mod de a aranga parul filat  pentru tinuta de zi cu zi o constituie tunsorile scurte care sunt acum la moda.
 
Acestea folosesc agrafele pentru a crea o mica bucla deasupra fruntii, care este prinsa in varful capului, restul parului fiind lasat liber. Multe femei tinere opteaza pentru aceasta coafura deaorece look-ul este usor de schimbat foarte rapid.
 
Atunci cand trebuie sa iti aranjezi parul intr-o maniera mai formala, acest tip de coafuri sunt de ajutor. Perierea parului in fata si executarea unei bucle este una dintre modalitatile de a realiza acest deziderat. O coafura ca aceasta este fantastica la ocazii formale. O modalitate unica de-a o purta este sa-ti faci o carare deasupra fruntii, creand un breton discret pe oricare dintre partile fetei.

Filarea permite parului sa stea gratios, sculptandu-ti fata. Multe femei care au lungimea parului potrivita opteaza pentru a-si lasa parul liber. Un look foarte popular cu ocazia evenimentelor formale este pieptanarea parului intr-o parte, cu sau fara bucle. Insa retine ca buclele lasate libere sunt recunoscute deoarece accentueaza look-ul.

Aranjamentele care implica parul lung, incretit sau buclat si filat sunt unele dintre cele mai clasice. Arata minunat cand ii adaugi extensii corecte, sugestia noastra oprindu-se asupra celor maro fin cu blond deschis, care pot aduce la viata orice coafura. Corpul coafurii si volumul „sar in ochi” si toata lumea va remarca schimbarile facute.

Un alt lucru placut la parul filat este ca-ti va pune in valoare fata, iar atunci cand este conturat in jurul fetei, aceasta ajuta la accentuarea look-ului general.feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou