Coafura la moda: coc impletit lejer

Estetica

Coafura la moda: coc impletit lejer

Aceasta este genul de coafura care poate fi purtata atat la birou cat si seara in oras, cu un minim de efort din partea voastra. Impletiturile au fost la mare cautare in sezonul trecut, dar si 2014 promite a fi un an interesant din punct de vedere al coafurilor.

Primul pas este sa incepeti impletitura din partea pe care purtati cararea, fara sa faceti o impletitura foarte stransa, deasupra urechii, urmand forma capului in timp ce continuati impletitura.

Inainte sa incepeti impletitura trebuie sa aplicati fixativ pe tot parul, ca sa nu fie prea alunecos si sa nu aveti treaba cu firele rebele.

La final asa ar trebui sa arate impletitura si trebuie sa va asigurati ca aveti o coada destul de lunga pentru a o putea rula intr-un coc, fara ca aceasta sa fie prea stransa sau prea perfecta.

Pasul urmator este sa rulati coada intr-un coc si sa-l prindeti cu agrafe ace. Acesta nu trebuie sa fie prea strans, ca sa aiba un aspect lejer. Puteti sa adaugati si accesorii de par, daca vreti sa il purtati la o nunta sau la un eveniment de seara.

Daca aveti breton, incercati sa il incorporati cu agrafe in impetitura, pentru a obtine un look romantic.feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou