Celebrităţile şi schimbările de look

Estetica

Celebrităţile şi schimbările de look

Schimbările radicale de look sunt ceva normal pentru celebrităţi. Azi blondă, mâine brunetă, de la păr lung la bob, cu breton sau fără, vedetele nu încetează să ne surprindă. În cazul lor acest lucru este necesar. Fanii se cam plictisesc repede şi atunci este nevoie de ceva nou, ceva care să le capteze atenţia.

Vă las pe voi să apreciaţi care tunsoare/coafură se potriveşte mai bine pentru vedetele de mai jos:

Sienna Miller

siennaSienna e cunoscută pentru schimbările constante de imagine. Pare un cameleon! Dacă până acum ne-am obişnuit cu blondul ei platinat, pentru rolul din filmul "The Edge of Love" actriţa şi-a vopsit părul într-o culoarea mai caldă – un blond caramel.

Shakira

shakiraPărul creţ a fost întotdeauna ca un semn distinctiv pentru Shakira. Acum vedeta adoptă un stil mai "aranjat". Voi ce părere aveţi? Îi stă mai bine creaţă sau cu părul întins?

Demi Moore

demiPrin luna mai Demi afişa un look foarte natural, dar de curând, la premiera filmului "Die Hard 4", ne-a uimit cu un machiaj mai pronunţat. Actriţa a adoptat un machiaj glam cu ochi bine conturaţi şi nişte buze roşii ca focul.

Christina Ricci

ricciMania frizurii bob pune stăpânire pe toate celebrităţile. Dacă la începutul anului Christina afişa un look a la Cleopatra, acum actriţa din "The Adam's Family" a fost cuprinsă şi ea de febra bob-ului!

Rihanna

rihannaRihanna a făcut furori luna trecută cu bob-ul ei asimetric, dar acum a adoptat alt stil. La show-ul MTV Movie Awards, cântăreaţa ne-a uimit cu o altfel de frizură, plus un breton pe măsură.feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou