Botox party pentru un ten vesnic tanar

Estetica

Botox party pentru un ten vesnic tanar

Compania Allergan impreuna cu Dr. Calin Dobos, chirurg estetician organizeaza la Eden Spa din Bucuresti un Botox Party dedicat vedetelor si jurnalistilor.

Joi, 3 decembrie 2009 dam startul sezonului de petreceri cu una incendiara, insa de aceasta data dedicata numai doamnelor si domnisoarelor.
Ne-am gandit sa urmam zicala: Girls just wanna have fun si astfel sa organizam un Botox Party.

Conceptul petrecerii a luat nastere pentru prima data in Statele Unite ale Americii si este din ce in ce mai des intalnit in lume. De obicei, o "veterana" a tratamentului isi invita acasa prietene si se simt bine impreuna infrumusetandu-se cu ajutorul injectiilor cu Botox, acesta nemaifiind doar brandul legendar al vedetelor de la Hollywood ci poate fi folosit de oricine intr-un mediu prietenos.

Botoxul este produs de compania americana Allergan si a fost declarat in anii 2002 si 2003 cel mai popular tratament estetic de catre Asociatia Americana de Estetica Medicala. In Romania, Allergan a lansat oficial anul acesta produsul Botox, utilizat in Europa sub denumirea de Vistabel.

Compania Allergan impreuna cu Dr. Calin Dobos, chirurg estetician la clinica Hyperion (Galati) va pregatesc o dupa-amiaza minunata intr-un cadru intim si placut, respectiv intr-unul dintre cele mai atragatoare spauri din Bucuresti- Eden Spa.

Dr. Calin Dobos, cu o vasta experienta in domeniul chirurgiei estetice, acumulata in cei peste 10 ani de experienta de lucru in tara, dar si participand la diferite congrese interantioanale din Italia, Spania, Germania sau Dubai, a adus la noi in tara cele mai eficiente tehnici de abordare a acestui domeniu.

“Prezenta mea la aceste congrese si intrand in contact cu medici din alte tari, m-a ajutat foarte mult deoarece asimilez foarte repede informatiile si tehnologiile noi pe care le pot aduce si la noi in tara, doar in cazul in care acestea sunt eficiente pentru pacientii din Romania”, declara dr. Calin Dobos.

Surprizele petrecerii noastre suna cam asa: injectii cu Botox pentru doritoarele aflate la party, atmosfera relaxanta creata si intretinuta de ambient, sampanie, cocktailuri si binenteles de invitatii nostri de seama formati exclusiv din vedete si jurnalisti.La eveniment au luat parte mai multe vedete printre care Gina Pistol, Nico, Tania Budi, Simona Balanescu, iar cel mai indraznet care a dorit sa plece acasa mai tanar a fost renumitul designer, Stephan Pelger.

Allergan este o companie care produce produse farmaceutice la nivel global.

Allergan dezvolta si comercializeaza produse pentru oftalmologie, neurologie, dermatologie si alte domenii care satisfac dorinte medicale nedescoperite si imbunatatesc viata pacientilor.

Numele BOTOX (R) este o marca inregistrata si o proprietate farmaceutica detinuta de Allergan, inregistrata in SUA si in alte 90 de tari printre care si Uniunea Europeana. BOTOX (R) identifica toxina botulinica de tipul A care este comercializata de catre Allergan.

Dr. Calin Dobos este medic specialist in chirurgie faciala si chirurgie plastica avand competenta in laser chirurgical.

Si-a inceput activitatea profesionala de la varsta de 19 ani, fiind student la medicina si aflandu-se mereu in preajma unora dintre cei mai buni medici de la care a invatat permanent.

Absolvent al Facultatii de Medicina Generala (1998) si al Facultatii de Stomatologie (2000) din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie din Tg-Mures, a efectuat stagii de chirurgie in centre universitare: Tg-Mures, Iasi, Bucuresti, Cluj, Galati si a fost Asistent Universitar la Catedra de Chirurgie Maxilo-Faciala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Gr. T. Popa” din Iasi. Din 2000 lucreaza in Clinica Hyperion din Galati.

Este doctorand sub conducerea Prof. Dr. Aurel Nechita – decanul Facultatii de Medicina din Galati si Asistent Universitar al Facultatii de Medicina din Galati, la Catedra de Chirurgie Plastica si la Catedra de Chirurgie Maxilo-Faciala.
A efectuat stagii de formare in chirurgia cosmetica in clinici private din: Italia, Franta, Austria, Spania, S.U.A, Canada, Anglia, Suedia, E.A.U.

Evenimentul se desfasoara in cadrul Eden Spa, primul dayspa din Bucuresti, centru care iti ofera rasfat si relaxare departe de agitatia cotidiana prin intermediul celor peste patruzeci de tratamente naturale si alte servicii de relaxare, intretinere si infrumusetare administrate de o echipa profesionista. Botox party-ul organizat de catre Allergan impreuna cu dr. Calin Dobos s-a desfasurat in cadrul Eden Spa tocmai pentru faptul ca reprezinta un loc de relaxare, ambianta fiind una propice evenimentului.feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou