10 metode de a atrage simpatia

Estetica

10 metode de a atrage simpatia

Simpatia poate fi definita ca o afinitate care exista intre doua fiinte, sau – altfel spus – ca o conexiune stabilita intre acele lucruri intre care exista o anumita stare de rezonanta sau legatura subtila.

Conform filosofiilor antice si medievale, lucrurile si fiintele se influenteaza reciproc neincetat si totodata ele influenteaza, de asemenea, in permanenta, intregul sau cu alte cuvinte “totul” din care fac parte. Aceasta interinfluenta continua se produce datorita energiilor subtile care actioneaza prin intermediul legii rezonantei.

In viziunea iezuitului si initiatului kabbalist Athanasius Kircher, atractia sau respingerea, care in general se observa cu usurinta intre multele lucruri, depinde de marea Forta tainica a magnetismului, care clipa de clipa penetreaza intregul Univers. Prin urmare, simpatia pare a fi cauza atractiei universale.

1. Zambeste natural, dar nu prea mult!

Zambetul discret, fara dezvelirea danturii, este una dintre cheile principale ale atragerii simpatiei. Atunci cand zambim, transmitem celor din jur un semnal care inseamna non-agresivitate si lipsa totala a unor intentii negative.

2. Saluta!

Saluta-i pe toti cei cunoscuti, iar daca par dispusi la conversatie, este indicata o discutie de 1-2 minute, chiar daca te grabesti.

3. Fii discret!

Nu pune intrebari indiscrete, mai ales daca interlocutorul nu este un prieten foarte apropiat si… chiar daca este…

4. Nu intrerupe!

Nu monopoliza discutia si nu-i intrerupe pe cei care vorbesc.

5. Nu gesticula excesiv!

Gesturile pe care le faci nu trebuie sa aiba conotatii agresive ori care arata ca te simti stanjenit.

6. Fii atent la felul in care ii privesti pe cei din jur!

Atunci cand vorbesti pentru un grup, ai grija sa privesti oamenii in ochi, pe rand, pe fiecare in parte, pastrand o mimica usor zambitoare, chiar vesela.

7. Nu critica!

Nu critica pe nimeni de fata cu altcineva, iar daca doresti sa-i aduci o critica, intai vorbeste-i despre calitatile sale.

8. Evita barfa!

Incearca sa eviti orice implicare intr-o discutie care evolueaza spre barfe.

9. Nu vorbi stand cu spatele!

Nu vorbi in timp ce esti cu spatele decat daca este vorba de o relatie speciala sau de o prietenie foarte veche, cu toate ca nu prea este indicat nici in aceste conditii…

10. Fii calm!

In niciun caz nu ridica tonul cand te enervezi sau vrei sa sublinezi ceva important.

Simpatia, ca orice sentiment pozitiv, actioneaza asupra subconstientului si-l determina sa ne produca placeri. De regula, in caz de simpatie, simtim o usurare si o caldura sufleteasca impletite cu o stare de bine psihic.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou