Winsor Pilates

Dieta&Fitness

Winsor Pilates

Programul de exerciţii Pilates este deja foarte cunoscut. Există studiouri, dvd-uri, diferite metode, instructori celebri. Dar cele mai populare exerciţii sunt cele recomandate de Mary Windsor, considerată a fi gurul în domeniu.

Vedetele de la Hollywood plătesc bani grei pentru o şedinţă cu Mary dar nu este nevoie să te duci tocmai până în LA pentru asta, căci poţi beneficia de rezultate minunate şi la tine acasă, cu ajutorul DVD-urilor Winsor Pilates. Le găseşti pe internet sau le poţi cumpăra sub formă de CD-uri.

Antrenamentul este compus din 3 paşi:

Basics Step by Step

Este un program uşor, care te ajută să te obişnuieşti cu tehnica Pilates.

20 Minute Workout

Este un atrenament care trebuie făcut 20 de minute pe zi, de 3-4 ori pe săptămână.

Accelerate Body Sculpting

Programul accelerat te ajută să slăbeşti foarte repede, dar este puţin mai dificil.

Pilates pare o tehnică uşoară… dar trebuie să ai mare grijă ca respiraţia să fie corect realizată, iar exerciţiile făcute "ca la carte", pentru că doar aşa vei obţine rezultatele mult dorite.

Exerciţiile de tip Pilates te ajută să reduci circumferinţa taliei şi coapselor, să-ţi tonifici muşchii şi nu în ultimul rând, te destresează şi îţi oferă o stare de linişte şi confort.

Antrenamentul se face pe grupe de muşchi, iar calitatea maximă se atinge prin controlul asupra zonei la care lucrezi. Există exerciţii pentru abdomen, fese, coapse, braţe, piept şi spate. Totul trebuie făcut lent şi foarte precis!

Pilates este o combinaţie de aerobic, box şi yoga şi este atât de popular pentru că este uşor şi eficient. Nu trebuie să transpiri la sală, nu oboseşti şi nu există riscul să te trezeşti cu o masă musculară de culturist. Şi în plus, nu trebuie să te mai duci până la sala de fitness sau aerobic, le poţi face la tine acasă. Nu ai nevoie de echipament special, tot ce îţi trebuie este salteaua pe care faci exerciţiile.

La început poţi să exersezi în faţa televizorului sau a calculatorului, dar odată ce te-ai obişnuit cu ele le vei face singură, fără niciun ajutor.

Dacă încă nu te-am convins să pui mâna pe un DVD, iatâ încă câteva beneficii:

  • suţine coloana şi alungă durerile de spate
  • ajută la sănătatea articulaţiilor
  • circulaţia sângelui este mai bună
  • energizează organismului

Pilates pentru gravide

Acestea sunt nişte exerciţii uşoare, recomandate în timpul sarcinii. Multe femei îşi doresc să continue exerciţiile fizice dar se tem ca acestea să nu fie dăunătoare.

Antrenamentul se poate adapta fiecărui stadiu de sarcină şi te ajută să capeţi o circulaţie mai bună, o oxigenare mai rapidă a uterului şi nu în ultimul rând, o tehnică de respiraţie care te va ajuta în momentul când copilul tău se va naşte.

Dacă simţi că ai nevoie de puţină competiţie, cheamă câteva prietene la tine şi transformă-ţi sufrageria într-un Studio de Pilates!feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou