Spa d’Or introduce linia spa de la Buddha Bar

Dieta&Fitness

Spa d’Or  introduce linia spa de la Buddha Bar

Spa d’Or Brasov anunta parteneriatul cu bine-cunoscutul brand Buddha Bar pentru produsele spa Buddhattitude , prezente la nivel global in unele dintre cele mai exclusive hoteluri si spa-uri.

Situat intr-o locatie Art Nouveau, vis-a-vis de Biserica Neagra, punctul zero al Brasovului, Spa d´Or este primul spa-capsula din Romania. Centrul a fost creat atat pentru a oferi terapii si ritualuri spa de 5* , cat si pentru a ilustra unul din cele 4 concepte Spa-in-a-Box oferite de Spa d´Or Consulting hotelierilor si dezvoltatorilor: California ( produse medii-inalte, low-key), Tibet ( selectie de terapii holistice, produse tip medi-spa), Marrakesh ( de inspiratie orientala, tehnici derívate din arta hammamului, produse si design specific) si Paris ( mix de terapii de institut si tehnici ayurvedice contemporane, dedicat unei clientele sofisticate si cunoscatoare).


´Piata spa din Romania are nevoie de o gura de aer proaspat si de disciplina. Se construieste pe modele care in afara sunt oarecum desuete si este nevoie de multa educatie in ceea ce priveste procesele de flux operational, procedura de start-up, finante si marketing spa, pregatirea personalului´, spune Oana Manole, director general Spa d´Or.

 feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou