Sexy la sala

Dieta&Fitness

Sexy la sala

La ora 8 dimineaţa, în picioare. Mic dejun pe fugă. Repede în maşină. Aproape 2 ore în trafic. 10 ore la muncă. Final de zi, la sală. Unde întâlneşti tipi noi? În bloc, în coborâre spre maşină? Nu. În trafic? Să fim serioase! La birou? Apare câte un tip nou odată la 3 luni. Iar relaţiile la muncă nu fac bine carierei.

 

Singura şansă? La gym! Asta e povestea în care ne recunoaştem toate. Iar o jurnalistă italiancă a decis să se documenteze şi să scrie un decalog  al regulilor de stil la sală. Ca să fii sigură că arăţi ca scoasă din cutie, perfect înarmată pentru “agăţat”.

1. Poartă make-up!

Unul uşor, cu un fond de ten rezistent la apă, sau măcar o pudră translucidă, uşor autobronzantă. N-ai nevoie de blush pentru că oricum te vei înroşi de la efort. Sau de la complimente!

2.Marchează-ţi privirea!

..cu un creion maro, care doar îţi conturează ochiul. Apoi rimeleaza-te cu o mascara waterproof, pe bază de silicon. Priveşte-l pe antrenorul sexy sau pe vecinul “de suferinţă” o dată la 3 minute, zâmbindu-i uşor!

3. Nu ignora gura!

Foloseste un gloss de buze cu aromă de fructe. Din când în când muşcă-ţi şi umezeşte-ţi uşor buzele. Privindu-ţi în ochi victima, evident!

4. Colorează-te!

Poartă haine în culori puternice, cu linii moderne, cu căptuşeală de bumbac. Ca să fii sigură că nu arăţi supertranspirată când faci exerciţii pentru pectorali la bară!feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou