Fitness banal

Dieta&Fitness

Fitness banal

Sau funcţional, cum îi spun englezoaicele. E cel mai practicat sport de întreţinere de pretutindeni. Şi nimeni nu face prea mulţi bani din asta. Nu sunt săli speciale, aparatură complicată şi traineri cu fiţe. Totul se petrece acasă, la piaţă, la şcoală sau la serviciu. Da, în văzul lumii!

De fapt e mişcarea pe care o faci în mod normal în fiecare zi (de la făcutul patului până la mersul la piaţă, ridicatul copiilor în braţe sau mersul pe tocuri de 14 centimetri). Totul e să ştii cum să controlezi fiecare mişcare pentru a obţine un efect maxim pentru efortul muscular sau cardiac.

Câteva tips-uri:

1. Lasă acasă căruciorul de cumpărături pe role. Revino la plase cărate în mână, nu pe umăr. Distribuie egal greutatea pentru fiecare braţ şi, în timp ce mergi, încordează-ţi muşchii şi ridică de câte trei ori, alternativ, fiecare mână. Da, lumea o să se uite ciudat, dar să vezi cum o să-ţi privească braţele dezvelite la vară!

2. Aşează-ţi cafeaua, ceaşca preferată, zahărul şi sarea pe ultimul raft al dulapului ca să fii nevoită să te întinzi puternic de câte ori ai nevoie de ele.

3. În timp ce aştepţi să se încălzească mâncarea din microunde, ridică fiecare picior în spate, perfect întins, de câte 20 de ori fiecare.

4. De câte ori te apleci flexează genunchii şi ţine bustul drept, ca şi cum ai face genuflexiuni.

5. Dimineaţa, când mergi la baie, pe tot parcursul ritualului matinal (spălat, pieptănat, machiat) stai…pe vârfuri! Vei avea gambele elegante, ca de balerină!feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou