Dieta cu haine

Dieta&Fitness

Dieta cu haine

Este foarte usor de tinut si duce, in timp, la rezultate foarte bune pentru prietenele tale (deja) mai subtirele. Mai mult decat atat! Majoritatea celor care tin dieta cu haine o data reusesc performanta de a o repeta, la intervale regulate.

"Dieta cu haine" este, neoficial, una dintre cele mai populare regimuri de slabit.

Metoda traditionala a dietei cu haine este foarte usor de urmat. Retineti urmatorii pasi:

1. Se cumpara cat mai multe haine (in special blugi) foarte scumpe si foarte frumoase, avand grija ca toate sa fie cu cel putin doua numere mai mici.

2. Sedinta de cumparaturi in care au fost achizitionate se incheie cu o "ultima masa" la fast food urmata de "ultimul desert" la cofetarie. Este, evident, momentul solemn in care persoanele care vor urma dieta spun "adio" alimentelor pe care nu le vor mai manca pana nu intra in hainele cumparate.

De obicei este ignorat detaliul ca pe langa sacosele magazinelor de moda mai exista cateva pungi de la supermarket in care sunt transportate grijuliu exact genurile de alimente de la care viitoarele ascete si-au luat ceremonios adio.

3. Hainele sunt despachetate si asezate pe un raft "la vedere" pentru o mai buna perspectiva asupra motivatiei. Peste doua saptamani vor fi mutate in ultimul sertar, de unde vor mai fi scoase peste minim 6 luni, cand oricum sunt deja demodate.

4. Regimul alimentar ramane neschimbat, kilogramele la fel. Intr-o zi, cautand spatiu pe ultimul raft pentru noile haine cu doua numere mai mici achiztionate, sunt gasite cele vechi.

5. Persoana cu marimi potrivite pentru vechile haine noi, aleasa in ordine ierarhica de la "cea mai buna prietena" in jos, va intra in posesia tuturor hainelor "de dieta", ajungandu-se astfel la primul si cel mai important beneficiar.

Va urez tuturor mult succes!

Ps: In caz ca tocmai ati dat fuga la ultimul raft, masurile mele sunt: 93 – 68 – 95 :)

 feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou