Dieta cu bors, detoxifiere si slabire

Dieta&Fitness

Dieta cu bors, detoxifiere si slabire

Borsul este un produs specific romanesc, usor de preparat acasa si care are numeroase “calitati”. Printre efectele sale terapeutice stim ca vindeca bronsita, astmul si sinuzita, regleaza digestia, calmeaza durerile de ficat, regleaza nivelul glicemiei si este un tonic natural execelent.

Aceasta dieta are rezultate fantastice si datorita puterii de vindecare a borsului este data de substantele active din compozitia sa: tarata de grau contine vitaminele B, minerale si aminoacizi, drojdia contine minerale, vitamina D si crom.

Cum se prepara borsul!

Ingrediente: 500 g tarate de grau (se gasesc in piata la tarani), 100 g malai, 5 l apa, 20 g drojdie, o paine neagra, frunze de dafin si alte condimente dupa gust.

Mod de preparare: se face un amestec din apa, tarate, malai si drojdie, care se lasa la dospit si apoi se pune intr-un borcan de 20 l. Se adauga apa fierbinte pana se umple vasul, painea si condimentele. Se amesteca bine si se lasa la limpezit 24-26 de ore, apoi se poate consuma.

Daca esti obosit si lipsit de energie specialistii recomanda o cana de bors zilnic, timp de 20 de zile, inaintea fiecarei mese principale. Insa borsul se poate folosi cu succes si in diete de detoxifiere si slabire, poate fi consumat si de femeile insarcinate si va da rezultate garantate daca vei urma regimul de mai jos!

Iata in ce consta dieta cu bors:

  • trebuie tinuta 7 zile si apoi facuta o pauza de minim o saptamana inainte de a o relua.
  • se consuma multa apa, fructe si legume proaspete, pe cat posibil ecologice
  • sunt interzise alcoolul, zaharul, painea, prajelile
  • trebuie redus – pana aproape de zero – consumul de sare (daca nu vei consuma deloc sare, slabirea va fi spectaculoasa!)
  • fa putina miscare zilnic
  • cura cu bors nu te va slabi si nu te vei simti ametita, deoarece este un tonic natural!
Prima zi
  • o cana mare de bors (400 ml)
  • fructe: 1 banana, kiwi, portocale, grapefruit, ananas, pepene, mere, fructe de padure, mango, lamai (in orice cantitate, pana te simti satula!)
A doua zi
  • 2 cani de bors
  • legume (in orice cantitate, mai putin cartofii) – le poti consuma proaspete (recomandat!), fierte la abur sau la gratar, fara adaos de ulei, otet si sare


feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou