Cum un simplu inel iti poate schimba viata (P)

Dieta&Fitness

Cum un simplu inel iti poate schimba viata (P)

Descoperirea mormantului faraonului Tutankamon a fost unul din cele mai mari evenimente arheologice si istorice. Multi i-au admirat si, chiar i-au invidiat, pe cei care au patruns primii in fabulosul mormant al faraonului, in ciuda inscriptiei prezente la intrarea in mormant: “Aripile Mortii îl vor atinge pe cel care va profana odihna eterna a Faraonului”.

Bineinteles ca cei 18 membri ai expeditiei nu au dat mare importanta avertismentului.  Dar, la scurt timp au inceput, unul cate unul, sa moara. Unii s-au îmbolnavit, iar altii au suferit accidente misterioase.

A existat insa un supravietuitor al expeditiei si anume celebrul egiptolog Howard Carter, care a murit de batranete, 17 ani mai tarziu. Ce anume l-a facut pe acesta sa reziste blestemului lui Tutankamon?

Un inel. Dar nu orice inel, ci tot un inel egiptean, descoperit in urma unor sapaturi arheologice in Valea Regilor. Un inel ce purta in el puteri ce nu au putut fi explicate stiintific mult timp, dar care a devenit faimos sub numele de Inelul lui Ra, Inelul Atlantida sau Inelul Luxor.

Ce e atat de special la acest inel? Designul lui special, ce se compune din mai multe forme geometrice, aparent simple, dar ce poarta o simbolistica si o putere incredibila.

Dar sa revenim la Howard Carter. Cand toti colegii lui au murit si el a supravietuit, multi l-au intrebat cui datoreaza imunitatea. Acesta a recunoscut ca se datoreaza unui talisman, ce provine tot din Egipt. Dupa moartea lui Howard Carter, inelul a fost purtat de o serie de alte persoane, ultimul proprietar cunoscut fiind Andre de Belizal, celebrul cercetator în fenomenologia vibratiilor. Forta acestui inel este data de forma gravurilor sale, gravuri care ar produce un fel de camp de unde pozitive, ce au puterea de a proteja orice persoana care il poarta de boli, dezastre, necazuri si au puterea de a-i schimba viata in bine.

Se pare ca forma si dispozitia figurilor geometrice au o influenta protectoare, imbunataste starea mentala si dezvolta capacitatile intuitive, pentru a face alegeri mai bune in viata.

Din momentul in care a fost demonstrat faptul ca designul face acest inel atat de puternic, el a putut fi reprodus si a ajutat pana acum mii si mii de persoane, chiar si in Romania. Una din persoanele ce au beneficiat de protectia inelului Luxor este actrita de teatru si televiziune Catalina Mustata. Ea recunoaste ca a aflat de existenta inelului Luxor in Franta,  l-a comandat, fiind sceptica la inceput, dar convingandu-se in scurt timp ca viata, in toate domeniile ei, i s-a schimbat in bine, de cand poarta inelul.

Oamenii de stiinta se straduiesc in continuare sa aduca lumina in multe evenimente, petrecute de-a lungul istoriei si civilizatiei umane, ce par miraculoase si iesite din comun, printre care si felul in care actioneaza inelul Luxor. Pana atunci, raman marturiile celor care si-au schimbat vietile in bine, purtand un inel atat de simplu, dar atat de special.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou