Antrenament ca la Hollywood

Dieta&Fitness

Antrenament ca la Hollywood

Când eşti actriţă la Hollywood şi ai un “deadline” de câteva săptămâni să slăbeşti pentru un anumit rol, ai nevoie de un antrenor personal şi de un program intens de slăbit. Astfel de situaţii se pot întâmpla şi în viaţa de zi cu zi. Trebuie să încapi în rochia pentru nunta X sau ai un rendez-vous absolut prioritar.

 

Şi de ce nu, toate ne dorim asta, vrem doar să slăbim într-un timp foarte scurt.

Iată căteva sfaturi de la specialiştii vedetelor de la Hollywood:

  • O dietă strictă
  • 5 zile de antrenament fizic (aerobic, cardio, tae bo, bicicletă, box, jogging, pilates, yoga)
  • 6 zile de exerciţii cardio pe săptămână.
  • Lucrează partea corpului care te nemulţumeşte cel mai tare:

REESEResse Witherspoon îşi lucrează abdomenul. Ea face exerciţii stând pe spate, iar cu picioarele în aer execută forfecări.

J-LOJ-Lo acordă o atenţie deosebită picioarelor. Pentru a obţine nişte picioare sculptate ca ale ei, ridică-te pe vârfuri în serii de câte 25.

ANISTONJennifer Aniston are o obsesie pentru braţele ei. Întinde braţele la nivelul umerilor şi roteşte-le timp de un minut, repetă de trei ori.

Dacă într-o zi nu ai chef de exerciţii, nu renunţa la tot. Mergi pe jos sau alege streching-ul sau înotul. Îmbină plăcutul cu utilul. Nu-ţi place să transpiri la sală? Optează pentru un abonament la un bazin de înot. Dacă eşti prea leneşă să faci exerciţiile singură, soluţia este aerobicul cu un profesor.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou