Un fond de ten asa cum vreau!

Cosmetica

Un fond de ten asa cum vreau!

Să nu usuce pielea, ci să o hrănească. Să nu-l încarce şi, mai mult decât atât, să-l regenereze. Asta e ceea ce ne dorim de la un fond de ten! Există câte unul potrivit pentru fiecare. Trebuie doar să ştii care sunt nevoile pielii tale.

Un fond de ten bun trebuie, în primul rând, să unifomizeze pielea. Acesta este motivul pentru care laboratoarele de cercetare ale firmelor de cosmetice sunt într-o perpetuă căutare a produsului perfect: confortabil, uşor de aplicat şi… natural. Nu trebuie doar să ascundă defectele pielii ci şi să-i îmbunătăţească aspectul. În zilele noastre, un fond de ten nu este doar un produs de machiaj, ci şi unul de îngrijire.

Cum să aleg nuanta potrivită?

Majoritatea femeilor testează culoarea unui fond de ten pe mână. Este greşit! Mâna nu are aceeaşi carnaţie precum faţa. Cel mai bine este să testezi în zona tâmplei 3 nuanţe diferite pe care le consideri cele mai apropiate de culoarea tenului tau. Aşteaptă 3 minute. Numai după acest interval de timp, în contact cu căldura pielii, fondul de ten îşi definitivează nuanţa, consistenţa şi puterea de acoperire. Apoi priveşte-te în oglindă în apropierea unei surse naturale de lumină. Ieşi în stradă, la nevoie. Alege nuanţa care se apropie cel mai mult de tenul tău.

Lichid sau compact?

Fondurile de ten compacte au un grad de acoperire mai mare şi sunt matifiante. Ele sunt o combinaţie între cele pudră şi cele lichide. Sunt perfecte pentru retuşurile din timpul zilei, daca ai ten mixt sau gras sau cu imperfecţiuni vizibile.

Cum să aplic fondul de ten?

Foarte simplu: cu degetele. Încălzeşte-l palmă şi apoi aplică-l uniform pe fată, începând cu pomeţii şi fruntea. Nu uita gâtul! La final, şterge surplusul de la baza părului, urechilor şi sprâncenelor cu un şerveţel absorbant.

Profesionist: cu un burete. Aplici un strop de fond de ten pe burete şi începi să-l distribui uniform pe faţă.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou