Tratamente cosmetice non-chirurgicale

Cosmetica

Tratamente cosmetice non-chirurgicale

S-ar putea sa cunosti persoane care s-au supus unor tratamente cosmetice sau operatii plastice si ai gasit noul lor look atat de interesant incat consideri ca trebuie sa iti imbunatatesti si tu infatisarea. Insa iti poti imbunatati infatisarea fara a recurge la astfel de tratamente sau operatii?

 
Da, sunt metode, si uita cateva modalitati pentru care poti opta ca si tratamente non-chirurgicale.
  1. Consulta un dermatolog bun. Deoarece pielea este un organ sensibil si orice iti poate lasa „cicatrice” pe viata, asigura-te ca dermatologul tau este un specialist certificat. Verfica calificarile si acreditarile sale, statutul sau in asociatia dermatologilor la nivel local si national, precum si reputatia clinicii unde practica.
  2. Asigura-te ca faci diferenta intre tratamentele disponibile. In functie de situatia ta, ar trebui sa faci niste cercetari pentru a vedea ce tip de tratament ti se potriveste. Daca vrei sa scapi de riduri, de exemplu, cel mai popular tratament disponibil in zilele noastre este botoxul. Cum functioneaza? Un medic iti va injecta toxina in muschi, chiar sub rid, iar aceasta toxina va trebui sa iti relaxeze si sa iti netezeasca zona fetei. Injectiile cu botox isi fac efectul in aproximativ 4 saptamani si dureaza intre patru si sase luni.
  3. Microdermabraziunea este un proces in care pielea este „lustruita” in mod mecanic folosind un echipament specializat, in general nu implica folosirea unor chimicale pe piele. Cristalele abrazive sunt cel mai des utilizate in aceasta procedura si rezultatele unor microdermabraziuni efectuate in mod regulat sunt o piele mai curata, mai fina, cu mai putine semne de acne, cicatrice si riduri.
  4. In timp ce tehnica de microdermabraziune trateaza stratul de suprafata al epidermei, tratamentele laser penetreaza mai adanc in piele. Sunt multe tipuri de tratamente cu laser care aduc unele beneficii. Unele sunt tratamente non-chirurgicale care subtiaza pielea (in special pielea gatului si cea a barbiei); altele au ca scop tratarea decolorarii pielii, unele sunt pentru tratarea cicatricilor lasate de acnee sau reducerea ridurilor; altele sunt pentru eliminarea negilor sau alunitelor sau a excrescentelor nedorite; in timp ce altele indeparteaza parul inestetic. Exista insa unele tratamente care imbina eliminarea mai multor probleme. Aceste proceduri pot indeparta si alte semne de pe corpul tau.
  5. Tratamentele cu laser actioneaza in general asupra stratului superior al epidermei, care va fi inlocuit de un nou strat de piele. Aceste lasere emit niste unde de energie catre acele parti ale fetei sau corpului care trebuie tratate, lasand tesuturile alaturate neafectate.
  6. Curatarea chimica are ca scop decojirea propriu zisa a pielii afectate pentru a stimula regenerarea ei. Acesta metoda e folosita pentru imbunatatirea texturii pielii, a reducerii acneei si pigmentarii corecte.

Riscurile tratamentelor

Chiar daca tratamentele nu sunt invazive, totusi exista anumite riscuri. Cei care aleg tratamentul cu laser, risca arderea sau inchiderea culorii pielii sau chiar apartitia unor cicatrice. Tratamentele cu botox pot cauza dureri de cap, greata, dureri, slabiciune si inflamari. Curatarea chimica poate cauza decolorarea pielii si cicatrici permanente.  Cu toate aceste riscuri, este important sa fii sigur de calificarea dermatologului tau.

Acestea sunt doar cateva din metodele pentru care poti opta ca si tratamente non-chirurgicale. Alege tratamentul potrivit in functie de ce iti spune bunul simt si judecata.

Ce parere ai de aceste tratamente? Intra pe forumul Mayra sa-ti spui parerea.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou