Tipuri de rimel

Cosmetica

Tipuri de rimel

Invatarea diferentelor care exista intre diferitele tipuri de rimel poate ajuta femeile sa-ai aleaga formula care se potriveste cel mai bine genelor lor.

Nu e usor sa alegi cel mai bun rimel. Se pare ca, de indata ce o formula noua ajunge pe piata, apar multe altele, fiecare promitand un nou mod de a spori efectul genelor, de a le face sa para mai lungi, mai dese, mai arcuite.

Determinarea tipului de gene

Rimelurile existente pe piata au in vedere trei tipuri de gene: subtiri sau rare, bogate sau scurte, groase sau lungi. Este posibil, insa, ca tu sa ai o combinatie intre aceste tipuri de gene (de exemplu, subtiri si scurte su groase si scurte). De aceea, tu esti cea care trebuie sa decida care zona doresti sa o modifici si alegi o formula care functioneaza pentru a corecta aceasta caracteristica.

gene alungite

Aproape toate femeile care se rimeleaza considera ca genele lor sunt prea scurte si rare. Cu toate acestea, examinarea indeaproape a genelor, cu obiectivitate, te va ajuta sa alegi cea mai buna formula de rimel si vei fi multumita de rezultatul obtinut dupa aplicare.

Tipuri de rimel

Desi industria cosmeticelor si, implicit, cea a rimelurilor, este in plina dezvoltare, performantele de baza raman aceleasi. Urmatoarea lista de tipuri de rimel explica diferentele dintre fiecare formula:feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou