Terapii de toamna Om Shanti SPA

Cosmetica

Terapii de toamna Om Shanti SPA

Terapiile de corp Biossentials cuprind cateva masti de corp cu proprietati curative, derivate din flori si esente pure de flori si plante. Fiecare produs provine din plante tropicale atent crescute, recoltate si prelucrate in mici loturi pentru a asigura prospetime optima si standarde de mare calitate.

 

 

Terapia Lulur Traditional Body Treatments

Terapia Lulur Traditional Body Treatments (195 lei/ 45 min) este renumita pentru proprietatile sale relaxante si purificatoare, revitalizand pielea trecuta prin soarele verii; are o combinatie de plante cu efecte regenerante si de tonifiere pentru tesuturile de suprafata: Vetiver, Pandanus Odorus, Turmeric, Citronella, Sepang Wood.

Terapia Boreh Traditional Body Treatment

Terapia Boreh Traditional Body Treatment are o combinatie de condimente exotice cu efect stimulator de incalzire. Este perfecta aceasta masca pentru persoanele carora venirea toamnei le aduce dureri reumatice, spasme musculare, disconfort total. Continutul de catel de usturoi, nucsoara, scortisoara, ghimbir, frunza de lamaie, citronella, dau efectul de incalzire, tratand delicat zonele cu probleme.

Mococa Borneo Body Wrap

Mococa Borneo Body Wrap (195 lei / 45min) are o aroma ametitoare de cacao, lapte de cococs si cafea, confera o hidratare placuta si in acelasi timp o desfatare a simturilor, contine ingrediente cu efecte anti- oxidante si calmante, este o bogata sursa de vitamine si minerale. Pudra de cacao era denumita de poporul mayas “mancarea zeilor”, fiind folosita in tratarea a numeroase afectiuni. Aceasta masca mai contine: Borneo Cocoa, Borneo Coffee, Pumice Ground, Patchouli.

Recomandam inaintea impachetarilor sus mentionate bai relaxante, mineralizante, sau cu diverse saruri cu proprietati terapeutice. Astfel, terapia poate dura pana la 2 ore, sau chiar mai mult si include: o baie, un wrap (impachetare), un masaj cu uleiuri potrivite pentru fiecare tip de problema.

Hot Stone Massage

O terapie potrivita odata cu venirea toamnei este si Hot Stone Massage, un masaj terapeutic cu roci vulcanice (250 lei, 75min). Este un masaj recomandat pentru decontracturare musculara ; pietrele sunt extrase din vulcanii din Peru, se incalzesc in prealabil, in functie de cat suporta persoana care beneficiaza de aceasta terapie.

Este recomandat de 1-2 ori pe saptamana persoanelor cu tensiuni musculare permanente sau trecatoare, acumulate pe parcursul unei zile de lucru, sau datorate anumitor probleme medicale. Acest masaj poate fi considerat un adevarat tratament pentru:

probleme musculare
tulburari de somn (insomnie)
antistres

Acupunctura

Acupunctura (120 lei, 20 min), aceasta tehnica mostenita din cele mai vechi timpuri, se dovedeste a fi din ce in ce mai utilizata pentru numeroase afectiuni, o includem in multe terapii, sau o putem recomanda ca sedinta unica, depinde de problema care urmeaza a fi tratata.
Pentru aceasta, colaboram cu un medic specializat mai multi ani in China, pe mainile caruia ve-ti fi in siguranta.

Biossentials a conceput si produse pentru terapii la domiciliu, pentru a putea crea un mic spa in intimitatea casei. Va oferim saculeti cu ierburi aromatice, amestecuri de plante tropicale si saruri cu efecte relaxante si terapeutice ce se pot folosi in bai, exfolianti, masti corporale, uleiuri de baie si corp, uleiuri pentru aromaterapie si multe altele.

Terapii recomandate de catre Daniela Dumitru (terapeut Om Shanti spa).

Adresa:

str. Aron Cotrus   61A
complex Palladian (sat Francez)
sector 1, Bucuresti
021 2321225feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou