Mierea – ingredient natural pentru o piele sanatoasa

Cosmetica

Mierea – ingredient natural pentru o piele sanatoasa

Mierea a fost folosita in scopuri medicinale de secole. De fapt, vase pentru miere au fost gasite in mormintele egiptene antice – cu miere care pana azi nu s-a stricat! Inainte ca antibioticele sa fie introduse in anii 1930, mierea a fost folosita pentru tratarea multor afectiuni, dintre cele mai diferite.

Mierea este folosita, in prezent, in numeroase scopuri – atat pentru proprietatile sale antiseptice, precum si ca produs natural pentru ingrijirea pielii.

Mierea si tratamentele cosmetice

  • Utilizeaza intotdeauna miere in stare pura. Multe dintre proprietatile de vindecare gasite in miere sunt distruse de caldura intensa sau de pasteurizare. Prin urmare, va trebui sa eviti mierea comercializata si sa cumperi miere neincalzita sau in stare pura. Cauta in magazinele alimentare cu produse naturale sau organice.

mierea de albine

  • Foloseste mierea ca antiseptic usor. Cand mierea in stare pura este amestecata cu apa, se produce peroxid de hidrogen. Acest lucru se datoreaza uneia dintre enzimele gasite in mierea bruta. Peroxidul de hidrogen este un antiseptic usor.
  • Mierea ajuta si la regenerarea tesuturilor. Inainte de pasteurizare, aceasta contine polen, propolis, precum si alte componente care stimuleaza cresterea de piele noua.


feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou