Machiajul sporeste increderea de sine

Cosmetica

Machiajul sporeste increderea de sine

Te vezi cu un cos pe nas si doar la asta te gandesti… Incerci prin toate mijloacele sa scapi de el si sa-l ascunzi. Imagineaza-ti ca suferi de o afectiune mai vizibila precum hemangiomul, vitiligo sau cuperoza. Aceste “defecte” pot fi adevarate handicapuri.

Machiajul: operatiunea de ascundere

Daca dermatologii dispun tratamente din ce in ce mai eficiente pentru a trata problemele cutanate, rezultatele nu sunt cele asteptate. De asemenea, medicii trebuie sa propuna si alte solutii, care sa le permita pacientilor sa fie multumiti de felul in care arata.

Un studiu a permis evaluarea impactului pe care-l are machiajul corector asupra calitatii vietii. 73 de femei intre 18 si 45 de ani, suferind de vitiligo, pigmentari accentuate, hemangiom… au fost urmarite timp de 13 luni. Chestionarele au fost completate inainte de prima aplicare a machiajului, apoi dupa 15 zile, o luna si, in final, dupa 3 luni de utilizare.

machiajul corector

Intrebarile puse se refereau la modul in care simptomele pe care bolile traite se resimteau in activitatile cotidiene, la locul de munca, in relatiile personale… rezultatele obtinute din a doua saptamana au aratat o ameliorare semnificativa a parametrilor analizati.

Astfel, patologia se resimte mai putin in viata pacientului, bolnavii sunt mai putin preocupati de imaginea pe care le-o ofera celorlalti si, prin urmare, au mai mare incredere in ei. Este important de notat ca aceasta ameliorare dureaza se resimte pe termen indelungat. Nu este vorba de un efect de noutate, ci de o adoptare a produsului ca un agent benefic asupra calitatii vietii.

Nu lasa defectele tale cutanate sa-ti iroseasca viata! Machiajul corector poate constitui o adevarata  solutie pentru a uita de probleme, pentru a redobandi increderea in tine, pentru a seduce si a iesi din izolare.feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou