Cofeina combate celulita

Cosmetica

Cofeina combate celulita

Veşti bune pentru femeile care se confruntă cu problema celulitei. Revelaţia constă în cremele pe bază de cofeină. Se pare că această substanţă este absorbită imediat de piele, unde pur şi simplu topeşte grăsimile.

Cercetătorii brazilieni din Rio de Janeiro au testat crema pe bază de cofeină pe 130 de femei. Aşa se face că numai după o lună de tratament circumferinţa coapsei s-a redus cu aproape doi centimetri, iar aspectul de coajă de portocală nu mai era atât de vizibil.

Oamenii de ştiinţă susţin că se cunoşteau de mult efectele cofeinei, dar abia acum a fost demonstrată eficienţa ei. Cu toate că tratamentul este foarte eficace, doctorii spun că trebuie combinat şi cu o dietă alimentară şi exerciţii fizice.

E timpul pentru un coffee break! feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou