Brunet “a la” Catherine Zeta Jones

Cosmetica

Brunet “a la” Catherine Zeta Jones

Blond, şaten sau brunet, oricum ar fi părut tău, vara simte nevoia unei hidratări mai puternice. Şi pentru că soarele, aerul condiţionat şi căldura îl deteriorează, iată ce tips putem fura de la superba Catherine – masca de caviar! Pentru o podoabă capilară strălucitoare şi sănătoasă!

Prea mulţi bani, fiţe de vedetă sau revoluţia cosmeticii? N-aş putea spune. Cert este că vedetele sunt primele care au acces la cele mai noi tratamente pentru revitalizare, înfrumuseţare, slăbire şi aşa mai departe.

Iar Catherine Zeta Jones a găsit secretul pentru nişte bucle negre perfect conturate şi strălucitoare – caviarul! Vedeta are grijă ca în fiecare seară să îşi spele părul cu un şampon neutru, iar apoi să îl ungă cu icre de peşte. Nu vreau să-mi imaginez mirosul din baia ei, dar e cert că funcţionează!

Caviarul Beluga (cel pe care îl foloseşte) este extras din apele Iranului cu cinci zile înainte de a fi pus pe părul focoasei brunete. Întreaga operaţiune are loc la salonul de frumuseţe preferat al vedetei, Hari's (din South Kensington).

Acolo Catherine ia loc pe scaun, este servită cu un pahar de şampanie frizantă şi aşteaptă cuminte tratamentul. După ce îi este spălat părul cu un şampon special sunt aplicate icrele de peşte şi sunt lăsate pe şuviţele de păr să acţioneze în profunzime.

Se pare că acest caviar Beluga are proprietăţi fantastice – conţin "acizi graşi omega-3, necesari formării proteinelor structurale", explică Daily News. Mai mult, acţiunea caviarului pe părul umed duce la producerea de colagen şi keratină, două proteine necesare pentru un păr strălucitor.feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou