Aplicarea rimelului

Cosmetica

Aplicarea rimelului

Aplicarea rimelului este pasul final al machiajului ochilor. Rimelul este aplicat pe gene pentru a le infrumuseta. Formulele diferite si aplicarea rimelului pot evidentia genele in modalitati diferite. Pentru a face ochii atragatori, folosirea produsului potrivit pentru machiajul ochilor, aplicat cu tehnica potrivita este foarte importanta.

Pentru punerea in evidenta a ochilor si desemnarea lor ca punct de atractie principal al fetei, ideea de baza este sa folosesti culori complementare. Rimelul adauga volum si lungime genelor si iti face ochii sa para mai deschisi la culoare si mai frumosi.

Cum sa aplici rimelul?

Cauti „cum sa aplici rimel”? Incearca aceste sfaturi…
Incepe prin aplicarea rimelului pe genele superioare. Periaza-le descendent pentru inceput, iar apoi periaza-le ascendent de dedesubt. Foloseste o miscare zig-zag pentru a preveni uscarea rimelului pe gene.
Apoi, foloseste varful periutei rimelului pentru a peria genele inferioare, folosind o tehnica de pe o parte pe alta. Ai grija sa-ti mentii mana stabila in timp ce aplici rimelul si incearca sa nu clipesti cat timp acesta este inca ud. Piaptana genele cu un pieptene de gene pentru a indeparta orice exces pe care periuta a lasat-o in urma.

Sfaturi pentru aplicarea rimelului

  • Alege o culoare potrivita. Daca ai gene maro sau roscate foloseste rimel maro. Femeile cu gene de culoare inchisa pot lua in considerare rimelul maro pentru un machiaj de zi, si negru sau maro-negru pentru gene mai pronuntate sau dramatice.
  • Inainte de aplicarea rimelului indoaie genele pentru a deschide ochii. Inainte de a aplica rimelul, indoaie genele cu un aparat de indoit si aplica restul machiajului.
  • Incepe cu partea inferioara a genelor superioare si muta periuta incet ascendent inspre varfurile genelor tale.
  • Asteapta un minut sa se usuce si aplica in mod similar inca un strat. Lasa primul strat sa se usuce complet, si abia apoi aplica al doilea strat. Doua straturi subtiri arata mai natural decat un strat gros.
  • La sfarsit periaza cu o perie uscata si curata pentru a separa genele.

Alegerea nuantelor de contur al ochilor

Pentru femei cu ochi albastri, contururile de ochi intr-o nuanta de maro sau tonuri de roz contrasteaza cu albastrul ochilor, facandu-i sa apara mai vibranti. Ochii verzi, pe de alta parte, se ilumineaza cu nuante de violet care ofera un aspect dramatic pentru machiajul de seara sau de scena si arata minunat in fotografii. O nuanta de mocha este subtila, se potriveste pentru machiaj zilnic la orice culoare a ochilor, dar in special la ochi caprui si se obtine acelasi aspect daca folosesti contururi verzi sau aurii.
Nuantele neutre in contururile de ochi sunt carbune, negru si ciocolata, potrivite tuturor culorilor de ochi, in afara cazului ochilor mici, intrucat ii micsoreaza. Astfel este preferabil sa restrictionezi culorile inchise de contur in pliul ochiului si sa iluminezi osul sprancenei cu o nuanta deschisa.
Toate fardurile de pleoape trebuie sa completeze culoarea ochiilor si parului persoanei care le poarta si putina pudra aplicata pe pleoapa va pregati conturul sa se fixeze bine si sa intensifice ochii.

Cum sa indepartezi rimelul

Rimelul trebuie indepartat cu atentie pentru a evita leziunea pielii delicate din jurul ochilor. In timp ce indepartezi rimelul evita intotdeauna intinderea culorii pe zona de sub genele inferioare si inchide ochii. Roteste un disc de vata inmuiat in demachiant peste gene, indepartand rimelul cu o miscare descendenta. Repeta miscarea pana indepartezi tot rimelul.

Forum Mayra: “Machiaj“.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou