7 sfaturi pentru aplicarea rimelului

Cosmetica

7 sfaturi pentru aplicarea rimelului

Aplicarea rimelului pe gene este un rau necesar. Cu cateva sfaturi, folosindu-l, vei ajunge sa ai niste gene de o frumusete deosebita, lungi si cu un aspect bogat de invidiat.

Daca nu ai fost binecuvantata de la natura cu gene lungi, poti suplini acest “neajuns” prin aplicarea rimelului care, pentru unele femei, ajunge sa fie tot atat de nelipsit ca… ochelarii. Indiferent cate farduri ai folosi sau ce fel de ruj ti-ai aplica pe buze, pana cand nu iti rimelezi genele, nu vei avea un machiaj complet si perfect.

Rimelul este, de asemenea, unul dintre cele mai ciudate produse de machiaj, deoarece este un fel de derivat din gudron.

aplicarea rimelului

Inca astept si sper ca se vor gasi niste companii producatoare de cosmetice capabile sa descopere un produs similar rimelului, dar pe care sa nu il simti pe gene ca pe un lipici si aceasta deoarece sunt una dintre persoanele care nu se bucura de gene lungi si, de aceea, trebuie sa imi aplic, zi de zi, rimel, pentru a uita de acest neajuns.

In aceasta situatie, dupa folosirea acestui produs cosmetic atata timp, am descoperit cateva trucuri pentru a face aplicarea rimelului ceva mai tolerabila.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou