Regulament concurs Toamna curatam gradina

Concursuri

Regulament concurs Toamna curatam gradina

Pana in 5 noiembrie ai sansa sa castigi una din cele 5 greble de frunze Fiskars.

Regulament concurs: Toamna curatam gradina!

 

1. Organizatorul concursului este S.C. Inform Media SRL, societate ce detine site-ul www.mayra.ro, cu sediul social in municipiul Oradea, Bdul Dacia, nr.34, jud. Bihor, inregistrata la Registrul Comertului J5/1113/2012, cod de identificare fiscala RO 20201084.

2. DURATA CONCURSURILOR SI ARIA DE DESFASURARE

Concursul se deruleaza pe site-ul www.mayra.ro, site aflat in proprietatea si administrarea Organizatorului. Organizatorul va gazdui concursul campaniei promotionale pe site-ul mentionat anterior. Concursul se desfasora in perioada 29 octombrie – 05 noiembrie 2013 si se adreseaza exclusiv participantilor de pe teritoriul Romaniei.

3. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul se adreseaza tuturor persoanelor fizice, de cetatenie romana, in varsta de peste 18 ani.

Prin participarea la acest concurs, participantii declara ca accepta si respecta termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial, potrivit celor mentionate in cuprinsul sau.

Nu pot participa la concursul Toamna curatam gradina, angajatii SC Inform Media SRL, sotul/sotia, precum si rudele si afinii acestora pana la gradul al doilea, inclusiv.

In cazul in care se constata incalcarea acestei prevederi, Organizatorul isi rezerva dreptul de a retrage premiul castigat atribuit. Bunul si/sau obiectul respectiv va fi reportat pentru un concurs ulterior sau se va desemna un nou castigator.

4. MECANISMUL DE DESFASURARE

Concursul se desfasoara in perioada 29 octombrie – 11 noiembrie 2013;

  • Pentru a participa la concurs utilizatorii trebuie sa lase un comentariu la articolul Fiskars da tonul curateniei de toamna in care sa mentioneze ce unelte de gradina folosesc cel mai des si care sunt criteriile de care tin cont atunci cand le aleg.
  • Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti, prin intermediul random.org
  • Fiecare comentariu reprezinta o sansa de castig, fiecare participant poate lasa un singur comentariu.
  • Se vor extrage 5 castigatori, fiecare fiid premiat cu cate o grebla de frunze Fiskars Solid.
  • Extragerea si anuntarea castigatorilor va fi facuta in data de 12 noiembrie 2013;
  • Castigatorii trebuie sa transmita datele de contact in maxim 3 zile de la data anuntatii lor, in caz contrar se vor selecta alti castigatori. In acest caz, castigatorii initiali nu mai au dreptul la revendicarea premiului.

5. RIDICAREA PREMIILOR CASTIGATE

Castigatorii vor primi premiul prin curier / posta in termen de 30 de zile de la data incheierii concursului.

6. PROTECTIA DATELOR PERSONALE SI DREPTURILE DE IMAGINE

Organizatorul garanteaza drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin participarea la concurs castigatorii isi dau acceptul expres pentru expedierea datelor cu caracter personal (nume, prenume, adresa, adresa e-mail, copie dupa buletin), necesare scoaterii produselor din gestiune. Refuzul castigatorilor de a furniza datele personale pentru validarea si acordarea castigurilor determina neacordarea castigurilor.

Organizatorul se obliga sa nu difuzeze datele cu caracter personal catre terti cu exceptia societatilor implicate in derularea concursului.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC Inform Media SRL: Str. Bdul Dacia nr.34, Oradea, Bihor. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Operatorul este obligat sa comunice un raspuns persoanei vizate in termen de 15 zile de la data primirii cererii.

Dreptul de acces la date – Orice persoana vizata are dreptul, prin cerere scrisa, datata si semnata, transmisa operatorului exclusiv, cel putin o data pe an, de a obtine de la organizator confirmarea Daca datele sint prelucrate sau nu, informatii referitoare la scopul prelucrarii.

Dreptul de interventie asupra datelor – Orice persoana vizata are dreptul, la cerere si in mod gratuit, la rectificarea, blocarea, stergerea, transformarea informatiilor in date anonime fata de terti carora le-au fost dezvaluite datele.

Dreptul de opozitie – Orice persoana vizata are dreptul, la cerere si in mod gratuit, de a se opune din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele ce o vizeaza sa fie prelucrate in scop de reclama, marketing si publicitate.

Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale – Orice persoana vizata are dreptul de a cere si de a obtine: 1. retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul ori alte asemenea aspecte; 2. reevaluarea oricarei alte decizii luate impotriva sa, care o afecteaza in mod semnificativ, Daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date care intruneste conditiile prevazute la pct. 1.

Dreptul de a se adresa justitiei – Orice persoana vizata care a suferit un prejudiciu ca urmare a unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata ilegal, se poate adresa instantei competente pentru repararea acestuia.

7. FORTA MAJORA

Forta majora se defineste in intelesul prezentului regulament prin calamitati naturale, cutremure, razboi, inundatii, greve generale etc.

Desfasurarea concursului va fi intrerupta in caz de forta majora, prin decizia organizatorului, insa nu inainte de a anunta participantii.

9. ALTE PREVEDERI

Organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a interveni in orice fel, in orice moment in derularea promotiei, urmand ca aceste modificari sa faca obiectul unui act aditional la regulament si sa fie publicate pe site-ul www.mayra.ro.

Regulamentul de desfasurare a concursului este publicat pe site-ul www. mayra.ro si este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant la sediul organizatorului, in urma unei cereri scrise.

Eventualele reclamatii legate de concurs si premiile acordate vor fi facute la adresa organizatorului, S.C. Inform Media SRL, din municipiul Oradea, str. Bdul Dacia nr.34, Oradea, Bihor, pana la sfarsitul concursului.

Reclamatiile ulterioare termenelor prevazute de Regulament nu vor fi luate in considerare.

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou