Concurs: Te iubim frumoasa!

 

te iubim frumoasa

 

Te iubim frumoasa pentru ca frumusetea vine din interior, frumusetea sta in fiecare lucru minunat pe care il faci, frumusetea sta in privirile calde, pline de dragoste si in zambetele sincere. De aceea, partenerul nostru, La Duchesse, va oferi premii pentru 5 chipuri frumoase. Fiecare premiu consta intr-un pachet Skin re-Hydrating Pack Day & Night.

 

Regulament si mecanism

 • - Vezi regulamentul complet aici: Regulament concurs: Te iubim frumoasa!
 • - concursul se desfasoara in perioada 08 aprilie – 21 aprilie 2013
 • - in fiecare zi (din perioada concursului 08 aprilie 2013 – 21 aprilie 2013) in newsletterul Mayra si pe pagina de Facebook Mayra va fi anuntat cate un indiciu, care trebuie introdus in formlarul de mai jos;
 • - fiecare indiciu introdus inseamna o sansa de castig (vezi mai multe in regulamentul concursului);
 • - tot ce trebuie sa faci este sa urmaresti newsletterul Mayra si postarile de pe pagina de Facebook pentru a afla indiciile. O data ce ai identificat unul, inscrie-l in formularul de mai jos.
 • - fiecare indiciu este valabil din momentul anuntarii lui, pana la orele 23:59;
 • - un indiciu poate fi completat de un utilizator o singura data;
 • - pentru a participa la tragerea la sorti, trebuie sa fii fan al paginilor Mayra si La Duchesse;
 • - extragerea si anuntarea castigatorilor va fi facuta in 22 aprilie 2013;
 • - Castigatorii trebuie sa trimita datele de contact in termen de 3 zile de la data anuntarii lor; castigatorii cu domiciliul in Bucuresti sunt invitati sa isi ridice premiile de la standul La Duchesse din cadrul Cosmobeauty 2013.

 

Premiile sunt:

5 pachete Skin re-Hydrating Promo Pack Day & Night formate din:

La Duchesse

 

Pachetul special de rehidratare “zi si noapte” este dedicat rehidratarii intensive a tenului. Pachetul special de rehidratare “zi si noapte” iti pune la dispozitie doua produse cosmetice profesionale sinergice: Active Day Cream with SPF 15 – pentru ingrijirea de zi si Night-time Vitamin C – pentru ingrijirea pe timp de noapte.

Active Day Cream SPF 15 – protejeaza, regenereaza si rehidrateaza tenul – oferind in acelasi timp o pretectie certificata SPF 15 impotriva radiatiilor solare. Hidrateaza eficient, reintinereste si ofera protectia necesara a tenului impotriva agentilor de mediu potential periculosi: radiatii solare, praf, pulberi, etc. Imbunatateste textura pielii datorita rehidratarii rapide si hraneste in profunzime tenul prin continutul bogat in Vitamina E.

Night-time Vitamin C Cream – hranitoare, protectiva si relaxanta – crema de noapte cu Vitamina C asigura maxima protectie si regenerare pe timpul noptii, atunci cand procesele de refacere a tenului se desfasoara cu intensitate maxima! Concentratia sporita de Vitamina C stimuleaza reinnoirea colagenului propriu pielii cu efecte corective vizibile asupra structurii tenului.

Active Day Cream SPF 15 si Night-time Vitamin C Cream sunt produse cosmetice profesionale bazate pe formule originale cu eficienta ridicata, produse in laboratoarele de biologie moleculara olandeze sub supraveghere biochimica si farmacologica a producatorului israelian – partener La Duchesse.

UPDATE!

Dragii mei, acest concurs s-a incheiat. Castigatorii, alesi prin tragere la sorti, sunt (fiecare indiciu introdus a insemnat o sansa in lista de extragere. Astfel, cei care au introdus 15 indicii, au aparut de 15 ori in lista. Cei care au introdus 10, au aparut de 10 ori in lista, cei care u introdus 1 indiciu au aparut o singura data in lista):

 • Gabriela Gabrini (9 inscrieri);
 • Tica Cristina (8 inscrieri);
 • Ana Vasilescu (11 inscrieri);
 • Bucurie (13 inscrieri);
 • Laviari (11 inscrieri);

Felicitari! Asteptam datele voastre pe adresa de mail: marketing@mayra.ro

 

 

Pentru a participa la concurs trebuie sa fii autentificat

Login

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou