Castiga un curs Weaving

Participa la concurs in perioada 7 – 13 Februarie 2011 si poti castiga un curs gratuit de confectionare de bijuteriitehnica Weaving oferit de magazinul de bijuterii Edora si Mayra!

Edora – bijuteriile care se asorteaza cu tine.

RealityKings – Milf Hunter – (Al-b, Jodie Stacks) – Stacks On Deck – fucking,cumshot,milf

Sursa de insipratie a acestei colectii de bijuterii Edora este feminitatea cu tot ce are ea mai spectaculos.

Am pornit de la ideea ca feminitatea trebuie sa se reflecte in tot ceea ce poarta o femeie. Si cum am putea mai bine sa ne asortam femnitatea, decat cu o bijuterie?

Daca vrei sa iti confectionezi singura bijuteriile, noi te putem invata. Citeste mai multe detalii pe www.smart-bijou.com. Cine nu vrea sa invete tehnica realizarii bijuteriilor handmade? Participa la concurs si poti castiga cursul gratuit!

PREMIU:

1 curs gratuit de confectionare de bijuterii – tehnica Weaving – confectionare de bijuterii!


REGULAMENT:

Pentru a te inscrie la concursul Edora trebuie sa recomanzi Mayra la trei prietene prin intemediul formularului de mai jos (ATENTIE: trebuie sa completezi corect adresa ta de email si adresele de email ale celor trei prietene carora le recomanzi concursul Mayra).

Dupa ce ai apasat butonul de trimitere esti inscrisa automat la concurs si vei fi abonata la newsletterul Mayra.ro. Acelasi regulament se aplica si prietenelor tale, datorita tie si cele 3 prietene ale tale pot castiga premiile puse in joc de Mayra.ro, chiar daca nu s-au inscris personal.

Premiile se vor acorda, prin tragere la sorti.

Numele castigatoarelor vor fi afisate pe site-ul Mayra. Daca te afli printre castigatoare vei fi contactata ulterior de echipa Mayra si vei fi instiintata de modul in care vei intra in posesia premiului.

Daca in termen de 14 zile calendaristice de la instiintare nu iti vei revendica premiul, il vom acorda altcuiva in urma unei noi trageri la sorti.
Succes!

Acest concurs urmeaza sa fie promovat pe Konkurs.ro – portal de concursuri si promotii si pe Concursuri online.

My Fieldset
  1. (required)
  2. (valid email required)
  3. (valid email required)
 

cforms contact form by delicious:days

Login

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou