Inapoi   forumul Mayra > LUMEA MAYRA > Concurs

Thread Inchis

Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 17 November 2008, 08:30
mayra's Avatar
mayra mayra e offline
Administrator

Data inscrierii: October 2008
Posturi: 658
mayra a dezactivat
Implicit Castiga un weekend romantic la munte!

Mayra si Pink Cat - lenjerie sexy te invita la concurs!

Castiga un weekend la munte pentru doua persoane, la Hotel International 4*, Sinaia (intr-o camera cu pat matrimonial, cada si piscina). Amenajarea camerei se va face ca pentru un weekend romantic (cos de fructe, sampanie, 30-40 de lumanari diferite dimensiuni, 100-200 fire de flori, spuma parfumata, lenjerie de pat saten). In plus, pentru ca noi femeile trebuie sa fim rasfatate, castigatoarea primeste si un set de lenjerie sexy special ales pentru ea (in functie de castigatoare, o sa gasim cea mai buna varianta pentru a o pune mai bine in evidenta).

Spune-ne pe forum ce inseamna pentru tine o seara romantica in doi? Cea mai frumoasa poveste va castiga premiul cel mare: UN WEEKEND DE VIS LA MUNTE!

Concursul se desfasoara in perioada 17 noiembrie - 16 decembrie 2008. La sfarsitul concursului vom premia cea mai frumoasa poveste.

Nota: excursia va avea loc in perioada 16-25 Ianuarie 2009 (weekend la alegere in aceasta perioada).

Mult succes!
Vechi 17 November 2008, 20:44
deluxe deluxe e offline
Junior Member

Data inscrierii: January 1970
Posturi: 1
deluxe is on a distinguished road
Implicit Am nevoie de un week-end romantic ca de AER!

Maine 18 Noiembrie, eu si sotul meu(locuim impreuna de pe 18 Mai, ne-am cunoscut pe 18 Aprilie a.c, ziua lui de nastere e pe 18 Martie, eu m-am angajat pe 18 Februarie - totul s-a intamplat in acest an), avem cununia civila!!! Datorita programului incarcat( el lucreaza numai de noapte, eu ture de zi si noapte), nu am reusit nici pana acum sa ne oferim macar o seara romantica, sa plecam undeva , sa fim doar noi doi. O seara romantica pentru noi ar insemna sa fim doar noi , sa evadam din rutina, sa ne tinem in brate , sa ne iubim undeva la munte( iubim muntele!!!, dar din pacate de fiecare data cand ne-am propus sa plecam a intervenit ceva). Atunci cu mana pe inima sigur am exclama :Acum stim ce este Raiul pe Pamant!
Vechi 17 November 2008, 21:14
iordacheandreea iordacheandreea e offline
Junior Member

Data inscrierii: November 2008
iordacheandreea is on a distinguished road
Smile

buna ...pentru mine si prietenul meu o seara romantica ar insemna foarta multa pasiune,romantism si uitarea vietii obisnuite . multe petale de trandafiri,o atmosfera in care pluteste dragostea adevarata.un loc linistit cu aer curat cum este muntele ar putea fi paradisul serii de mult astepata.......as da orice sa pot sa fiu cu dragostea vietii mele intr-un loc unde trupurile noastre s-ar contopi formand unul singur.si pentru ca atmosfera sa fie perfecta nu trebuie sa lipsesca sampania din peisajul lumanarelelor si al mirosurilor afrodisiace.in speranta indeplinirii unei dorinte,visez cu ochii deschisi la ce ar putea sa imi aduca
viitorul.
Vechi 17 November 2008, 22:49
simona1900 simona1900 e offline
Junior Member

simona1900 is on a distinguished road
Trimite mesaj via Yahoo la simona1900
Implicit O seara romantica in doi

O seara romantica in doi ! Ce frumos suna.
Nu as vrea sa devin patetica, insa pentru mine seara asta ar fi divina, mai ales daca ar fi de sarbatori ! Divina zic, pentru ca are legaturi cu divinatia. Sau trebuie sa recunosc ca ar fi tebuit sa scriu : " Ce seara romantica in doi ne-ar fi asteptat ", insa nimeni nu poate spune cand se termina, cand intervine Dumnezeu, si , din motive stiute numai de el, ne rupe legatura cu cea mai draga fiinta .
Asa mi s-a intamplat mie, am pierdut in urma cu o luna persoana care mi-a stat alaturi, la bine si la greu, persoana cu care mi-am facut un milion de planuri de sarbatori, fiind la o mare sau mai mica distanta ( Germania). Sarbatorile pentru noi erau momentul de intalnire, de fericire si de regasire.
Insa destinul ne-a unit, si ne-a despartit, si pentru acea persoana scriu eu azi. Seara romantica in doi i-o dedic, stiu ca este acea persoana inca langa mine, ma pazeste de acolo, din cer, si n-as putea, macar o zi de sarbatoare, sa nu i-o dedic, traind singura ( si totusi nu ) ceea ce am fi vrut sa se intample acum, de sarbatori, daca el mai traia.As vrea sa reusesc sa fiu undeva la munte, cum ne inchipuiam sa fie cand va veni, sa pot sa simt si pentru el, sa ma bucur si pentru el, deoarece destinul lui s-a frant prea devreme, prea tanar, si stiu ca el ma indeamna sa ma bucur, chiar daca singura, de viata asta frumoasa a sarbatorilor !!!
Multumesc ca m-ati ascultat!
Vechi 18 November 2008, 09:47
alexlaura_91 alexlaura_91 e offline
Junior Member

alexlaura_91 is on a distinguished road
Implicit :)

Buna!Pentru mine o seara romantica in 2 este ceva magic.Pentru inceput o cina la lumina lumanarilor,bineinteles cu muzica pe masura. Dupa aceea, sa ne stim aproape unul de celalalt tinandu-ne in brate. Mie imi este de ajuns sa fiu alaturi de iubitul meu, sa il stiu langa mine. Iar dak se intampla asta chiar este cu adevarat o seara magica.Va multumesc!
Vechi 18 November 2008, 10:30
bdoinana bdoinana e offline
Junior Member

Posturi: 16
bdoinana is on a distinguished road
Implicit Romantici, liberi, pasionali....

Secretul reusitei unei seri romantice, elegante, inedite, depinde, in mare masura, de pregatirile premergatoare surprizei pe care intentionezi sa o faci partenerului/ei. Cu cat mai firesc vor decurge lucrurile pe durata intalnirii, cu atat mai multe sunt sansele ca finalul acesteia sa fie incununat cu succes. Ideea de baza consta in a nu intreprinde ceva inainte de a 'premedita' insiruirea evenimentelor.
In plus, se impune o doza substantiala de creativitate. Fiecare cuplu este diferit si are alte gusturi. Cheia pregatirii unei cine romantice perfecte sta in gasirea modalitatilor de a-l satisface pe celalalt.
Sa incercam sa avem totul pregatit anterior orei stabilite, pentru a evita stresul de final si, implicit, starea incomoda pe care acesta ar declansa-o, atat noua personal, cat si iubitului/ei – de asemenea, trebuie luata in calcul si posibilitatea ca 'invitatul/a' sa ajunga mai devreme….

Aranjarea mesei

In cazul in care nu detinem accesorii pentru situatii mai deosebite, sa nu ezitam in a le cumpara. Astfel, pentru ca surpriza sa fie cat mai placuta, sa incearcam ca tot ceea ce 'ajunge' pe masa, in acea circumstanta deosebita, sa constituie o noutate pentru 'privire' (fata de masa, tacamuri, vesela etc). Sa nu uitam de rezervarea unui loc special, in centrul mesei, florilor preferate ale partenerului/ei.

Decorarea camerei, urmata de pregatirea ambientului

Se spune ca prima impresie conteaza intotdeauna. Nici ca se poate ceva mai adevarat. De aceea, nici un detaliu nu trebuie lasat la voia intamplarii. Armonia…, sa pluteasca si sa fie oglindita in toate lucrurile din jur. Lumanarile parfumate, de arome diferite, precum si petalele de trandafiri 'presarate' aleatoriu prin camera, sunt susceptibile de a constitui elemente de rafinament esentiale, care il vor face pe celalalt sa se simta iubit.
Sa invaluim atmosfera intr-o aura de mistic prin folosirea unei lumini difuze, dar placute ochiului. Pentru a induce o senzatie mai pronuntata de romantism, se poate pozitiona o veioza intr-un colt al camerei, acoperind-o, eventual, cu o esarfa colorata. Lumina emanata de aceasta se va completa perfect cu lumanarile obligatoriu folosite. Femeile sunt innebunite dupa atmosfera romantica din noptile pasionale. Oricare dintre noi a visat macar o data la o noapte petrecuta in doi, la lumina lumanarilor, cu muzica in surdina si soapte incitante...
Siluetele in lumina semi-obscura, umbrele diafane, simturile tactile sporite in urma lipsei contactului vizual, pentru toate acestea sunt responsabile lumanarile. De toate culorile, sub toate formele si aromele, senzualitatea raspandita de o mica licarire pare sa infiripe de fiecare data o traire speciala, o amintire sexy si inocenta sentimentelor,.... toate la un loc.
Pentru cei care vor sa-si marturiseasca dragostea nemarginita si nu stiu cum sa o faca, lumanarile reprezinta maniera cea mai potrivita. Pe langa simbolul transmis de singurul martor al dragostei ce va/ne uneste, cei pasionati pot profita de noile lumanari „cu mesaj personalizat”. Ce ziceti, nu este o idee buna? Rasfatati-va si impartiti impreuna cu alesul/aleasa inimii o seara de neuitat la lumina lumanarilor.

Muzica defineste si conditioneaxa, in cele mai multe dintre cazuri, atmosfera perfecta, asa ca sa fim cu bagare de seama la genul muzical pentru care optam (sa tinem cont de preferintele partenerului/ei).

Cina

Un NU hotarat experimentelor si utilizarii retetelor complicate ! Inainte de toate, procesul de preparare al cinei trebuie sa ne fie 'familiar'. Simplitatea in preparare si usurinta cu care sunt acceptate de organism, ma 'obliga' sa recomand pastele italiene drept cea mai potrivita alegere pentru o cina romantica (cu precadere barbatilor, care nu stapanesc prea bine arta bucatariei). Paste, de preferat clasicele spaghetti cu sos de rosii si parmesan, in care se pot adauga fructe de mare…Si ce altceva se poate 'asorta' mai bine la o portie de paste decat un vin rosu...
Ca desert, putem alege o prajitura de ciocolata, ornamentata din belsug cu frisca, o inghetata “Spumone” sau altceva .
Masa va fi ornata in alb si rosu, iar muzica italieneasca va reprezenta fundalul intregii seri.

Alte cateva variante:
Pregatiti sau comandati mancare indiana. Aveti grija sa va amintiti daca partenului/ei ii plac condimentele. Pe fundal, muzica indiana.
Pregatiti creveti si/sau friptura, cu diverse garnituri. Puneti la rece o sticla din vinul alb, preferat. Pe fundal, ascultati jazz.

Hint-uri
- a se ascunde in servetelul partenerului/ei un mic cadou.
- a se deconecta telefonul pentru a evita eventuale intreruperi nedorite.
- a se aborda o vestimentatie si un comportament elegant pe durata intregii seri.
Mai presus de orice, relaxati-va, bucurati-va de conversatie si distrati-va!
Vechi 18 November 2008, 10:37
cheese cheese e offline
Junior Member

cheese is on a distinguished road
Implicit o seara romantiva

Pt mine o seara romantica ar fi undeva in salbaticieo cabanuta in pustietate,doar eu si cu pretena mea in fata semineului stand intinsi pe o blana de urs,savurand un vin rosu(vinul e bun pt femei cand il beau barbatii)!uitand de stresul zilnic,uitand de tot!sa iesim si sa privim cerul instelat,iar apoi sa ne retragem din nou in fata semineului,goi stiti ce urmeaza
Vechi 18 November 2008, 13:16
paandora paandora e offline
Junior Member

Posturi: 10
paandora is on a distinguished road
Unhappy

Nu pot exprima prea bine in cuvinte o noapte si un week-end romantic deoarece nu am avut parte de asa ceva ...Mi-as dori din tot sufletul sa castig acest concurs pentru a putea simti acei fiori ai unei dragoste adevarate.... as descrie noaptea perfecta pentru mine, dar a-ti descris-o voi deja foarte perfect...Dupa cate a-ti spus ca include acest premiu, mie mi se pare un vis nerealizabil, sau poate realizabil cu ajutorul vostru...Totusi voi incerca sa imi imaginez cina romantinca pentru voi...
O cina romantica incepe intotdeauna cu o camera linistita, multe lumanari parfumate, flori si o atmosfera divina cu muzica romantica... Urmeaza dansul, mancarea speciala si apoi o noapte de neuitat intr-un pat imens dintr-o camera de vis...Mai departe totul vine de la sine...

Last edited by paandora; 18 November 2008 at 13:21.
Vechi 18 November 2008, 13:58
ciresealbastre ciresealbastre e offline
Junior Member

ciresealbastre is on a distinguished road
Wink weekend exotic

Un weekend romantic ideal ar pute afi descris intr o atmosfera exotica, o locatie noua pentru amandoi gen Bahamas , Cancun, Insula Margarita, Maldive, Mauritius Montego Bay Punta Cana;
Sa ne bucuram de frumusetile naturii: plaja, mare, soare, palmieri,clipe nesfarsite de relaxare si rasfat unul in bratele celuilalt...
Ce poate fi mai frumos decat sa stai tolanit intr-un hamac,alaturi de persoana iubita si sa admiri un peisaj mirific, savurand un cocteil tropical la umbra palmierilor si apoi sa te racoresti in apa limpede de cristal? sa faci plimbari cu yachtul si sa mananaci la restaurante cu mancaruri din bucatarii rafinate, stropite cu vinuri selecte...

Last edited by ciresealbastre; 18 November 2008 at 14:07.
Vechi 18 November 2008, 14:05
morenna1004 morenna1004 e offline
Junior Member

morenna1004 is on a distinguished road
Implicit Seara romantica

Pentru mine o seara romantica inseamna sa fiu numai eu cu sotul meu intr-o camera cu semineu, sa luam cina si sa bem un pahar de vin la lumina focului din semineu si sa povestim vrute si nevrute Ideea ca in ultima perioada nu am avut timp s afim imreuna cu adevarat si cred ca timpul in sine ar insemna mai mult decat orice altceva.
Implicit Acum cateva secunde

Implicit Reclama

Thread Inchis

Etichete
pt mine, romantismul desuet?

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare
Nu poti creea thread-uri noi.
Nu poti sa raspunzi
Nu poti sa adaugi atasamente
Nu poti sa iti modifici posturile