Inapoi   forumul Mayra > LUMEA MAYRA > Concurs

Thread Inchis

Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 16 March 2009, 14:40
mayra's Avatar
mayra mayra e offline
Administrator

Data inscrierii: October 2008
Posturi: 658
mayra a dezactivat
Implicit Castiga blogul tau!

Participa in perioada 17 martie - 16 aprilie 2009 la concursul organizat de Blogway.ro si Mayra si poti castiga unul dintre cele 10 carduri Blogway!

Primavara este intotdeauna un timp pentru schimbare, pentru lucrurile pe care nu le-ai facut inca dar ai vrea sa le faci. Si pentru ca suntem online, ne-am gandit sa venim cu un concurs tot pentru online, mai precis pentru cele care sunt bloggerite sau isi doresc sa fie.

Nu-i asa ca visezi la un blog al tau unde sa iti exersezi talentul scriitoricesc, dar nu stii cum sa ti-l faci? Crezi ca poti deveni o adevarata Carrie din Sex & The City in online, dar te impotmolesti la chestiunile tehnice?

REGULAMENT:

Nimic mai simplu. Scrii un text in care sa ne spui de ce ti-ai face blog, ce ai scrie in el si noi te premiem cu unul dintre cele 10 carduri Blogway. Cele mai interesante raspunsuri vor fi declarate castigatoare!

DESPRE BLOGWAY:

Ce este Blogway? Primul card special pentru hosting de bloguri care iti va face viata online mai usoara ca niciodata. Primesti codul de acces, intri pe www.blogway.ro si incepi sa iti creezi blogul dupa chipul si asemanarea ta. Vei putea alege dintre cele peste 400 de template-uri deja existente si vei avea acces la demo-uri care sa te ajute sa iti configurezi blogul. Cele care au deja un blog dar vor ceva mai personalizat isi pot muta blogul actual pe blogway printr-un singur click.

Floare la ureche! Asa la inceput de primavara, de la Blogway. Daca vrei sa stii mai multe despre Blogway intra pe www.blogway.ro .

Castigatoarele sunt rugate sa isi lase urmatoarele date de contact pentru a putea intra in posesia premiilor: numele, o adresa valida de email si un numar de telefon pentru cazul in care emailul nu functioneaza. Toate castigatoarele vor fi contactate si isi vor primi codul se acces la Blogway prin email.

Atentie: Vor fi luate in calcul doar parerile persoanelor care au cel putin 10 posturi pe forum! Asta pentru a echilibra concursul si pentru a da o sansa in plus membrilor activi ai forumului!

Mult succes!
Vechi 18 March 2009, 10:46
kally's Avatar
kally kally e offline
Moderator

Data inscrierii: January 1970
Posturi: 177
kally is on a distinguished road
Implicit

Mi-as dori un blog nou pentru ca am o idee fabuloasa si parca as pune-o in aplicare pe o alta platforma decat cea obisnuita. Cred ca ar fi fun sa vad si ce ofera cei de la Blogway. Pana la urma cu cat ne expunem mai vizibil parerile cu atat mai bine
Vechi 18 March 2009, 11:47
annamara annamara e offline
Member

Data inscrierii: March 2009
Posturi: 46
annamara is on a distinguished road
Implicit

Mi-as dori un blog deoarece n-am avut niciodata unul, dar intodeauna mi-a placut sa scriu: pe foi, intr-un jurnal, pe forumuri..intotdeauna mi-am exprimat parerea si chiar mi-am dorit la un moment dat sa scriu o carte. Poate fi un inceput pentru orice, nu-i asa?
Vechi 19 March 2009, 12:16
ramo22's Avatar
ramo22 ramo22 e offline
Senior Member

Posturi: 211
ramo22 is on a distinguished road
Wink si eu vreau blog

si mie mi-ar placea sa am blog deoarece am foarte multe idei pe care as vrea sa le expun in vazul lumii, sa vad si parerile altora, daca se poate as infinta si o petitie pentru ceva, vad eu ce ca "conducerea" tarii ne da mereu motive... asa ca nu imifac probleme ca nu o sa gasesc la momentul potrivit, si ca blogul sa fie si mai activ o sa caut si eu sponsori care sa ofere concursuri pt ca multa lume e atrasa de asta...
Vechi 24 March 2009, 21:54
ema_lr's Avatar
ema_lr ema_lr e offline
Senior Member

Posturi: 234
ema_lr is on a distinguished road
Implicit un blog, doua :)

Buna Mayra!

Am deja un blog hostat pe o platforma gratuita (WordPress.com) insa acolo am parte de multe restrictii care nu imi permit sa ma desfasor. Blogul meu hostat cu ajutorul Blogway ar fi format din 3 sectiuni mari:
- sectiunea posturilor de zi cu zi
- sectiunea posturilor in limba engleza
- sectiunea cu fotografii - o pasiune de-a mea, pe care acum nu prea pot sa o incadrez in actualul blog.

Subiectele pe care le-am abordat pana acum le-as folosi si pe blogul individual: social (observatii, greseli, stereotipuri...), poze, detalii despre orasul in care traiesc, scrise intr-o maniera captivanta (zic eu) si pertinenta.

Pentru mine e o pasiune si nu urmaresc celebritatea si banii prin blogging E o forma prin care am reusit sa imi transmit ideile catre ceea ce eu credeam ca vor fi prietenii si colegii, insa care pana la urma m-a ajutat sa imi fac multe cunostinte noi din tot felul de domenii si din diferite locuri din tara si din lume Asa ca, privesc spre pasul urmator - cu ajutorul vostru

Last edited by ema_lr; 24 March 2009 at 21:56.
Vechi 25 March 2009, 14:41
LALI200380 LALI200380 e offline
Junior Member

Posturi: 25
LALI200380 is on a distinguished road
Wink

mi-as dori un blog in care sa spun tot ce imi trece prin cap , unde sa pot posta impresii si poze despre locurile pe care le-am vizitat, unde sa enumar evenimente care vor avea loc in judetul meu, sa organizez concursuri, sa cunosc oameni, sa tin legatura cu oameni care au alte bloguri, sa pun retete, sa recomand anumite lucruri vizitatorilor
Vechi 25 March 2009, 20:25
cazacuroxana1981 cazacuroxana1981 e offline
Member

Data inscrierii: January 1970
Posturi: 82
cazacuroxana1981 is on a distinguished road
Implicit

De ce imi doresc un blog? E o nebunie generala cu blogurile si vreau sa incerc si eu. Cred ca trebuie sa fie fantastic sa ai propriul blog unde sa iti expui ideile si gandurile!

Ce as scrie in el? Sincer? Cred ca ar fi un "fashion blog", eu fiind pasionata de lumea modei si de shopping.
Vechi 26 March 2009, 10:21
vol3ybalysta vol3ybalysta e offline
Junior Member

Posturi: 10
vol3ybalysta is on a distinguished road
Implicit

mi-ar placea sa am un blog chiar daca inca nu mi-am facut...poate o sa imi fac in timp...am caiete pline in care scriu deiverse lucruri...niciodata nu am avut curaju sa postez ceea ce simt si nici ideile traznite care imi vin in cap...poate o sa pot face acest lucru intr-o zi...
Vechi 26 March 2009, 17:30
adealex adealex e offline
Member

Posturi: 66
adealex is on a distinguished road
Implicit Blog

E mare ferbra blogului in ziua de azi , oamenii isi fac bloguri altii le citesc , e un jurnal public unde se discuta deschis ! Sincer sunt bloguri care merita citite ,dar si multe cu care iti irosesti timpul ! Daca mi-as face blog mi-as face unul educativ ! Oamenii nu mai citesc carti , tot mai des auzi << O nu am mai citit o carte >> desigur si internetul iti ofera multe informatii , dar nu poate fi mai placut ca cititul unei carti !
As face un blog cu tema ,, Geografia pentru totii ! , unde as posta articole despre geografia tarilor , continentelor , poze reprezentative cu locuri deosebite , turism , impresii din calatorii ! E foarte important sa sti pe ce lume traiesti !
Vechi 28 March 2009, 13:00
essence essence e offline
Member

Posturi: 72
essence is on a distinguished road
Implicit

Mi-am dorit mereu sa scriu o carte, sa impartasesc tuturor doamnelor/domnisoarelor ce stiu, ce am descoperit pana acum si le-ar putea ajuta si pe acestea. Peste 6 ani ma vad in statele unite unde as urma o cariera bazata pe design.. web, sau chiar make-up. De la 11 ani sunt pasionata de tot ceea ce tine de machiaj/trucuri/hair-style.. si de atunci am citit tot ce se putea.. de pe internet, carti.. de la biblioteca, din state, cumparate.. si chiar le-am si incercat. Am 4 dulapuri pline de creme, plante, parfumuri, perii, placi de intins parul, ondulatoare etc.. si cred ca am ajuns in punctul in care as avea nevoie doar de perfectionare.. intr-o facultate. (peste 2 ani). Desi familia nu era impacata cu "hobby-ul" meu in trecut, acum si-au dat seama ca oricat mi-ar placea matematica si engleza.. nu voi face asa ceva pe viitor.. deoarece pasiunea mea pentru detalii si lucruri de infrumusetare nu ma va plictisi niciodata. De aceea mi-as dori sa scriu un blog, ar putea fi primul pas unde as putea impartasi tot ce am invatat pe parcursul anilor. Da.. chiar mi-as dori.
Implicit Acum cateva secunde

Implicit Reclama

Thread Inchis

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare
Nu poti creea thread-uri noi.
Nu poti sa raspunzi
Nu poti sa adaugi atasamente
Nu poti sa iti modifici posturile

BB code is On
Smilies sunt On