|
|
||||
|
||||
|
Nu pot sa cred ca deschid un asemenea thread (poate o ajuta si pe Alina un pic
) ) dar am gasit pe net o mie de articole despre cum sa faci un blow job - tips and tricks, 1001 de secrete, cap coada, tehnici, descris, anatomie. Pentru cunilingus nu exista uite asa se face. Sa fie secret de meserie? Astept comentariile voastre!Articol inspirat din Sex cu un gigolo! Ca tot are "tehnici" in meniu... sunt si eu curioasa! PS. Nu astept sa aud tehnici, ar fi ciudat, dar poate aveti vreo explicatie de ce se gasesc mai multe articole pentru partea masculina.
Va rog ca in cazul in care apar postari multiple sa imi trimiteti mesaj privat astfel incat sa le pot face un singur mesaj. Pentru a evita postarile multiple, putem folosi optiunea multi-quote sau putem edita prima postare. De asemenea, in cazul in care apar discutii off-topic de dimensiuni considerabile, va rog sa imi trimiteti mesaj privat cu linkul astfel incat sa le pot muta intr-un topic separat unde sa poata fi continuata discutia respectiva. Va multumesc! Last edited by Snoo; 02-16-2009 at 04:10 PM. |
|
|
||||
|
||||
|
Nu ma contrazic, ci adaug o lamurire pentru ca de obicei sunt ambigua.
Nu cred ca este asta motivul, uita-te pe Cosmopolitan , SoFeminine etc., site-uri pentru femei facute de femei. Voi schimba titlul topicului pentru ca nu este clar. Uf, nu pot decat sa schimb titlul primei mele postari... Am cautat mai bine ieri si am gasit... site-uri underground, nu mediatizate. Citind articolul Alinei m-am gandit ca poate secretele barbatilor sunt mai bine conservate... daca astfel se lauda un gigolo
Va rog ca in cazul in care apar postari multiple sa imi trimiteti mesaj privat astfel incat sa le pot face un singur mesaj. Pentru a evita postarile multiple, putem folosi optiunea multi-quote sau putem edita prima postare. De asemenea, in cazul in care apar discutii off-topic de dimensiuni considerabile, va rog sa imi trimiteti mesaj privat cu linkul astfel incat sa le pot muta intr-un topic separat unde sa poata fi continuata discutia respectiva. Va multumesc! Last edited by Snoo; 02-16-2009 at 04:13 PM. |
|
|
|||
|
|||
|
cert e ca nu toti vor sa dea, ci sa primeasca, iar si mai putini STIU sa dea, deci da, cred ca ar trebuie mai mediatizate tehnicile astea
|
|
|
|||
|
|||
|
Incredibil!
Stiam ca termenul "cunnilinngus" se scrie cu doi de "n", atat dupa prima silaba, cat si dupa a treia si ca sa fiu sigura, am deschis Dex-ul! Si asta este incredibil, pt ca acest termen nu exista!!!Incredibil! E un cuvant de origine latina, obligatoriu tb sa fie...nu pot sa inteleg... In fine...Chiar daca unii barbatii fac cunnilingus, unele femei, refuza acest lucru. Am intalnit in cercul meu de prietene, o femeie care refuza cu vehementa acest lucru...spunea ca nu ar mai putea sa-l sarute pe respectivul...si nici ea nu-i facea lui nicio felatie, clar! Dar am mai intalnit si niste barbati care au spus ca pt nimic in lume ei "nu o sa puna gura acolo!" Si unele femei zic la fel... Sexul oral eu il consider un preludiu...ne cunoastem mai bine trupul, punctele erogene si stimulii declansatori ai marelui O! |
|
|
||||
|
||||
|
eu in schimb sunt genul caruia nu-i place sa primesca ci doar sa dea. Mi se pare scarbos sa il stiu la mine intre picioare cu gurita lui dulce
Si pentru ca sunt atat de cerebrala in acele momente nu as putea niciodata sa accept asa ceva.
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
hahaha,asa e,nu arata prea bine daca sunt si parosi...
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Eu una i-as face program. L-as obliga sa includa in meniul preludiului cunnilingus. As fi in stare sa dau o astfel de lege care sa ii oblige pe toti barbatii sa faca asta!!![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
ce sa yic decat ca imi place s-o fac
|
|
|
||||
|
||||
|
Pffff nu imi vine sa il las sa imi faca. Nu stiu de ce. Si se supara.
![]() Inca sunt rusinoasa. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|