Inapoi   forumul Mayra > RELATII SI SEX > Sex

Comentariu

Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 14 February 2009, 19:46
Snoo's Avatar
Snoo Snoo e offline
Moderator

Data inscrierii: January 1970
Posturi: 632
Snoo is on a distinguished road
Implicit Placerea masculina vs. cea feminina - ce domina pe Internet

Nu pot sa cred ca deschid un asemenea thread (poate o ajuta si pe Alina un pic ) ) dar am gasit pe net o mie de articole despre cum sa faci un blow job - tips and tricks, 1001 de secrete, cap coada, tehnici, descris, anatomie. Pentru cunilingus nu exista uite asa se face. Sa fie secret de meserie? Astept comentariile voastre!

Articol inspirat din Sex cu un gigolo! Ca tot are "tehnici" in meniu... sunt si eu curioasa!

PS. Nu astept sa aud tehnici, ar fi ciudat, dar poate aveti vreo explicatie de ce se gasesc mai multe articole pentru partea masculina.

Pentru a evita postarile multiple, putem folosi optiunea multi-quote sau putem edita prima postare.

De asemenea, in cazul in care apar discutii off-topic de dimensiuni considerabile, va rog sa imi trimiteti mesaj privat cu linkul astfel incat sa le pot muta intr-un topic separat unde sa poata fi continuata discutia respectiva.

Va multumesc!

Last edited by Snoo; 16 February 2009 at 15:10.
Reply With Quote
Vechi 18 August 2009, 19:46
dare.to_smile@yahoo.com's Avatar
dare.to_smile@yahoo.com dare.to_smile@yahoo.com e offline
Member

Data inscrierii: August 2009
Posturi: 71
dare.to_smile@yahoo.com is on a distinguished road
Implicit

am gasit un site pe care scria destul de clar...l-as posta aici dar asta a fost acum cateva saptamani, daca am sa-l gasesc am sa-l postez......
sincer nu stiu cum ar reactiona mama...ideea despre sex oral nu-i place...spune ca nu e crestineste.....prefer viata intima sa raman intima intre mine si mama....daca ar sti nu ar mai vb cu mine ani cred.....incerc sa o inteleg..chiar incerc si ca sa evit sa ma cert cu ea prefer sa nu-i zic nimic...bv mamicilor care accepta ideea chiar daca ele nu au incercat
-nici nu stii cu cine ai de a face....crezi ca stii totul dar de fapt nu stii nici 1 %

Last edited by dare.to_smile@yahoo.com; 05 January 2010 at 20:49.
Reply With Quote
Vechi 18 August 2009, 21:24
petrutza19 petrutza19 e offline
Senior Member

Posturi: 218
petrutza19 is on a distinguished road
Implicit

am vazut ca ati vb mult si despre relati cu parintii...mam mea e foarte de treaba incearca sa fie prietena mea cea mai buna...dar parca totusi nu pot vb foarte deschis cu ea...parca ma opreste careva...
si despre topic..e tare senzatia atunci cand ti se face.....ce mai atatea inhibitii..suntem in secolul 21..unde putem experimenta orice:-p
Reply With Quote
Vechi 19 August 2009, 10:19
kriptmelody's Avatar
kriptmelody kriptmelody e offline
Senior Member

Posturi: 423
kriptmelody is on a distinguished road
Implicit

Citat:
Original postat de dare.to_smile@yahoo.com Vezi Post
am gasit un site pe care scria destul de clar...l-as posta aici dar asta a fost acum cateva saptamani, daca am sa-l gasesc am sa-l postez......
sincer nu stiu cum ar reactiona mama...ideea despre sex oral nu-i place...spune ca nu e crestineste.....prefer viata intima sa raman intima intre mine si mama....imi place sexul oral.....daca ar sti nu ar mai vb cu mine ani cred.....incerc sa o inteleg..chiar incerc si ca sa evit sa ma cert cu ea prefer sa nu-i zic nimic...bv mamicilor care accepta ideea chiar daca ele nu au incercat
In primul rand, exista 2 categorii de femei atunci cand vine vorba de sex oral: cele care fac si cele care nu recunosc! Desi fac parte din prima categorie si o spun cu mandrie pentru ca este o chestie super tare (perversa, picanta - spune-i cum vrei tu) sa stii ca nu m-am dus niciodata la mama (desi avem o relatie super ok) sa-i spun: "aseara am supt p**a!" ar fi prea de tot! de ce sa-i spun? sa facem schimb de impresii? come on! trebuie sa ai libertate si degajare in a vorbi de viata sexuala cu mama ta, spre exemplu, atunci cand doamne fereste ai o problema gen sarcina, bts samd. chiar nu cred ca o intereseaza ca iti place pe la spate si nici tu nu cred ca vrei sa afli cand a facut-o ultima oara. sau da?

cat despre a fi crestineste sau nu, mi se pare o tampenie! dumnezeu a facut oamenii, astia suntem, astia defilam! mi se pare f crestineste si sexul oral si sexul anal si sexul in grup si casatoriile intre homosexuali si tot ce mai "oripileaza" din punct de vedere religios. eu iau credinta in dumnezeu ca atare, dar fara sa las asa sa-mi impuna niste limite.
Reply With Quote
Vechi 19 August 2009, 12:59
kriptmelody's Avatar
Senior Member

Implicit

@riana: ce umor ai esti geniala
Reply With Quote
Vechi 19 August 2009, 14:37
Member

Implicit

asa este ...exista oricum o limita in a-i poesti mamei mele ce fac in pat....de fapt nici nu stie ca am mai fcaut-o de cand i-am zis ca nu mai sunt virgina...? de ce pt ca eu sunt fata si ca fata......in schimb fratii mei pot sa si-o traga ori de cate ori vor........spuneam doar ca fapt divers pt ca vazusem ca postate o utilizatoare care spunea ca este mama si ca ar trebui s ane inteleg mamele.....in fine...nu m aintereseaza cine face sex...cum...si ce fel ...atata timp cat eu sunt multumita............pup la toti
-nici nu stii cu cine ai de a face....crezi ca stii totul dar de fapt nu stii nici 1 %
Reply With Quote
Vechi 19 August 2009, 14:38
Member

Implicit

asa este ...exista oricum o limita in a-i povesti mamei mele ce fac in pat....de fapt nici nu stie ca am mai fcaut-o de cand i-am zis ca nu mai sunt virgina...? de ce pt ca eu sunt fata si ca fata......in schimb fratii mei pot sa si-o traga ori de cate ori vor........spuneam doar ca fapt divers pt ca vazusem ca postate o utilizatoare care spunea ca este mama si ca ar trebui s ane inteleg mamele.....in fine...nu m aintereseaza cine face sex...cum...si ce fel ...atata timp cat eu sunt multumita............pup la toti
Reply With Quote
Vechi 19 August 2009, 17:29
kriptmelody's Avatar
Senior Member

Implicit

ai mentionat o alta chestie care nu mi se pare corecta: barbatii cu cat si-o trag cu mai multe cu atat sunt mai tari, in timp ce femeile daca fac acelasi lucru devin automat "curve", "femei usoare". din punctul meu de vedere cea mai usuratica persoana este barbatul.
Reply With Quote
Vechi 11 March 2010, 01:28
yoanayd yoanayd e offline
Junior Member

Data inscrierii: February 2010
Posturi: 18
yoanayd is on a distinguished road
Implicit

Atata timp cat exista o relatie serioasa in care-ti cunosti partenerul extrem de bine si nu ti-e jena de trupul lui si nici de-al tau nu vad unde ar fi problema practicarii acestui gen de sex.
Reply With Quote
Vechi 16 February 2009, 15:09
Snoo's Avatar
Snoo Snoo e offline
Moderator

Posturi: 632
Snoo is on a distinguished road
Implicit

Nu ma contrazic, ci adaug o lamurire pentru ca de obicei sunt ambigua.

Nu cred ca este asta motivul, uita-te pe Cosmopolitan , SoFeminine etc., site-uri pentru femei facute de femei.

Voi schimba titlul topicului pentru ca nu este clar. Uf, nu pot decat sa schimb titlul primei mele postari...

Am cautat mai bine ieri si am gasit... site-uri underground, nu mediatizate. Citind articolul Alinei m-am gandit ca poate secretele barbatilor sunt mai bine conservate... daca astfel se lauda un gigolo

Pentru a evita postarile multiple, putem folosi optiunea multi-quote sau putem edita prima postare.

De asemenea, in cazul in care apar discutii off-topic de dimensiuni considerabile, va rog sa imi trimiteti mesaj privat cu linkul astfel incat sa le pot muta intr-un topic separat unde sa poata fi continuata discutia respectiva.

Va multumesc!

Last edited by Snoo; 16 February 2009 at 15:13.
Reply With Quote
Implicit Acum cateva secunde

Implicit Reclama

Comentariu

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare
Nu poti creea thread-uri noi.
Nu poti sa raspunzi
Nu poti sa adaugi atasamente
Nu poti sa iti modifici posturile

BB code is On