|
|
||||
|
||||
|
Sunt varsatoare, deci cade partea cu ingradirea. Sa ma insele pentru ca momentan nu il las sa faca asa ceva, cred ca e exclus. E prima oara pt el, deci nu ar face oricarei fete.
Sincer, daca nu il iubeam, il lasam sa faca din prima. Nu pot sa explic aceasta fraza, dar asa simt. |
|
|
||||
|
||||
|
Nici eu nu imi explic aceasta reticenta, din moment ce eu ii fac cu placere sex oral. Probabil imi place sa fiu dominata in pat si acest lucru i-ar scadea din "putere". Nu cred ca am ingradiri pentru ca nu exclud posibilitatea, dar de obicei verific totul si gandesc atent pana la o decizie si asta imi cere timp, respectiv de acomodare in acest caz. Uneori e bine, alteori e rau.
Din pura curiozitate, ce zodie esti? Last edited by Bella89; 27 July 2009 at 15:44. |
|
|
|||
|
|||
|
De departe, in apa e cel mai tare.. pentru ambele sexe.
|
|
|
|||
|
|||
|
Huh?? Nu ma refeream la sex in apa! Din moment ce subiectul topicului e cunnilinus, despre asta vorbeam.
|
|
|
||||
|
||||
|
Cunilingus e tot sex.
![]() Cand zici sex oral in apa, ma gandesc cum iti intra apa in nas. ![]() Ca sa iti faca cunilingus trebuie sa fii afara din apa, altfel ii intra si in gura. Oricum cu grija si rabdare se poate si deasupra apei. Last edited by Bella89; 29 July 2009 at 21:20. |
|
|
|||
|
|||
|
Ca sa lamuresc, pentru ca m-am exprimat oarecum defectuos: era vorba de sex oral in cada, in dus, unde sa existe apa. De exemplu, in cada pe sfert plina, sau in dus, in orice caz, sa existe contact cu apa in asa fel incat sa nu iti intre in nas, in fine. E foarte intens.
Last edited by Mada20; 29 July 2009 at 20:29. |
|
|
|||
|
|||
da,eu nu am facut pana acum asa ceva,sunt casatorita,si recent am inceput ceva mai diferit de ce era pana acum...adica nu tot clasic-clasic...si am descoperit ca-mi place...sunt deschisa la lucruri noi,dar nu tocmai asa...
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
) ..
|
|||
|
|||
|
Giovani ceea ce propui tu ar fi ideal, numai ca sunt atat de incorsetati de prejudecati si de rusine (?) incat daca ii intrebi daca mai au o viata sexuala activa iti spun ca nu e treaba ta si pe deasupra iti mai face si o morala de vreo jumatate de ora de te face sa nu mai vrei sa vorbesti nimic pe tema asta pentru o perioada.
O alta solutie, in opinia mea, ar fi introducerea unor ore de educatie sexuala in scoli in locul "minunatelor" ore de optional in care, sincer, nu inveti nimic. Sau sa deschidem o academie unde sa inveti "Totul despre sex". |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
) ce ma distrez eu pe aici..