Inapoi   forumul Mayra > RELATII SI SEX > Sex

Thread Tools Moduri de Afisare
Prev Post Anterior   Post Urmator Next
Vechi 14 February 2009, 19:46
Snoo's Avatar
Snoo Snoo e offline
Moderator

Data inscrierii: January 1970
Posturi: 632
Snoo is on a distinguished road
Implicit Placerea masculina vs. cea feminina - ce domina pe Internet

Nu pot sa cred ca deschid un asemenea thread (poate o ajuta si pe Alina un pic ) ) dar am gasit pe net o mie de articole despre cum sa faci un blow job - tips and tricks, 1001 de secrete, cap coada, tehnici, descris, anatomie. Pentru cunilingus nu exista uite asa se face. Sa fie secret de meserie? Astept comentariile voastre!

Articol inspirat din Sex cu un gigolo! Ca tot are "tehnici" in meniu... sunt si eu curioasa!

PS. Nu astept sa aud tehnici, ar fi ciudat, dar poate aveti vreo explicatie de ce se gasesc mai multe articole pentru partea masculina.

Pentru a evita postarile multiple, putem folosi optiunea multi-quote sau putem edita prima postare.

De asemenea, in cazul in care apar discutii off-topic de dimensiuni considerabile, va rog sa imi trimiteti mesaj privat cu linkul astfel incat sa le pot muta intr-un topic separat unde sa poata fi continuata discutia respectiva.

Va multumesc!

Last edited by Snoo; 16 February 2009 at 15:10.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare
Nu poti creea thread-uri noi.
Nu poti sa raspunzi
Nu poti sa adaugi atasamente
Nu poti sa iti modifici posturile

BB code is On
Smilies sunt On
[IMG] code este On
HTML code este Off