Cine este Mayra?

Imi place cafeaua turceasca cu hel. Cu un strop de zahar brun eteco. Cu un cataif mare langa, o bucata de ciocolata cu absint sau un biscuit de casa cu unt.

Intr-o ceasca de portelan cu imagini din Tripletele din Belleville. Anime-ul meu preferat. In timp ce stau asezata pe canapeaua cu Sex and oral-sex for agile dude – blowjob, hardcore, amateurperne din fata ferestrei, singura, acasa.

Sau la Comoco, pe Calderon colt cu Batistei. Sau la Il Scapino, pe malul marii in Constanta, la Les Deux Magots in Paris sau la Promo in Berlin, inconjurata de reviste glossy, de scandal, urbane, arty. De jurnale politice, tabloide sau saptamanale mondene. Sau cu o carte luata de pe Raftul Denisei sau din Eroscopul de la Trei.

Visand la rochia Melissa de la Diane Von Furstenberg si stiletto-urile Pedro Garcia…

Cu gandul la urmatoarea vacanta la Lisabona. Sau mai bine Amsterdam. New York?! Nu, Rio! Cu dor de fluturii in stomac ai primei iubiri, convinsa ca dragostea adevarata e linistita.

Negociind cu vanitatea si orgoliile. Invatand sa nu ma iau intotdeauna prea in serios. Nerenuntand la nimic. Cariera, timp pentru mine si pentru cei dragi. Vreau tot! Dar pe rand, la timpul potrivit, ca sa ma pot bucura pe indelete!

Ca de o cafea turceasca tare cu hel, cu un strop de zahar brun eteco.

Sunt Mayra. Si sunt exact ca tine!

—————————————-

Mayra.ro: Revista online pentru femeia sexy, avangardista, puternica.

Un spatiu cald, o invitatie la o cafea cu hel.

O discutie virtuala intre fete despre  detalii care ne fac viata mai plina.

Un site al comunitatii hip, conectate, feminine.

Un “loc comun” al femeilor puternice, care cred in puterea informatiei.

Un spatiu fashion, loisir, aspirational.

Get individual statement help from a pool of skilled authors

All expert authors are either fluent English speakers or have an advanced level degree of written and spoken English. They offer quick responses to all of your additional queries, offer enlightening and valuable ideas, examine and suggest topics and supply personal statements help innovative and advanced methods to all of your issues. Personal announcement help can allow you to create the ideal statement for your composition and personal life.

Login

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou