Vacanta activa pentru femeia lider!

Succes story

Vacanta activa pentru femeia lider!

Vrei sa te bucuri si sa te relaxezi cateva zile la mare, la soare? Esti interesata sa ocupi cat mai rapid pozitia in cariera pentru care stii ca ai toate calitatile? Iti pasa de cariera ta si timpul este pretios pentru tine?

Sigur ca dificultatile pe care le avem de depasit in acest domeniu în care vorbim de o dominanta masculina sunt foarte mari. Confruntate fiind cu vechile modele si prejudecăţi sociale, trebuie sa muncim poate mai mult pentru a ajunge si a ne mentine intr-o pozitie de top. Pentru aceasta trebuie sa ne cultivam unele calitati asa zis masculine: focalizare neîntreruptă pe scop, capacitatea de a mentine un ritm constant, de a gândi strategic etc.

Sa nu uităm insa ca in vechile culturi, puterea era considerata un atribut al feminitatii si era intruchipata de Femei. De altfel si in limba romana cuvantul putere este de genul feminin. In plus, la noi se spune ca in spatele fiecarui barbat puternic se afla o femeie şi mai puternica. Femeia era considerata pastratoarea secretelor care conduc catre putere, asa ca a spune “femeie de putere” este aproape un pleonasm!

Am inteles participand la cursul acesta ca femeia poate avea un aport extraordinar în transformarea mediului de afaceri dominat pana acum de agresivitate, competitivitate si duritate. Cele mai multe dintre noi nu si-au găsit locul aici iar multe altele care am facut-o ne-am pierdut contactul cu feminitatea noastra. Provocarea pentru femeia de afaceri nu este doar de a se impune prin inteligenta şi aptitudini, ci de a rămâne totuşi femeie în contact cu sensibilitatea ei profunda si cu nevoile ei fundamentale, dar mai ales sa fie capabila sa-si gasesca echilibrul intre diferitele roluri pe care trebuie sa le adopte in plan profesional, familial, relational etc.

Imaginea “femeii de fier” care-si petrece 12 ore pe zi la birou, 6 zile pe saptamana, nu mai este in acceptiunea mea o femeie de putere, pentru ca isi pierde insasi esenta feminitatii sale. In schimb femeia hotarata si constienta de aptitudinile si abilitatile ei, de rolul pe care poate sa-l joace şi de contributia pe care o poate aduce, o femeie în contact cu feminitatea ei, poate transforma fundamental mediul in care actioneaza.
Eu am devenit o astfel de femeie!

 

Dorinta mea cea mai puternica este ca si voi sa va (re)descoperiti!
Mai puteti sa participati la programul de la Olimp in perioada 15 – 17 sau 25 – 27 august. Recomandarea este sa va inscrieti degraba, pentru ca locurile sunt limitate.

Profitati si de sansa de a castiga un loc gratuit la acest curs prin intermediul concursului organizat de intellCompeitiv si Mayra!

Va pup si va urez o vacanta activa si plina de feminitate!feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou