Vacanta activa pentru femeia lider!

Succes story

Vacanta activa pentru femeia lider!

Vrei sa te bucuri si sa te relaxezi cateva zile la mare, la soare? Esti interesata sa ocupi cat mai rapid pozitia in cariera pentru care stii ca ai toate calitatile? Iti pasa de cariera ta si timpul este pretios pentru tine?

Vrei sa mergi in concediu, iar agentiile de turism sunt pline de oferte care mai de care mai atractive. Totodata, esti interesata sa evoluezi in cariera si stii ca ai nevoie sa-ti dezvolti abilitatile sau „skills”-urile. In acest sens, participarea la cursuri si seminarii este un posibil raspuns, iar oferta firmelor de training este si ea pe masura. Nu stii ce sa alegi, pe cine sa crezi, unde sa mergi, pe ce sa dai banii, cum sa faci in acelasi timp cele 2 lucruri?

Am vrut sa va ofer o recomandare pertinenta in domeniu, asa ca am decis sa particip la diverse cursuri si seminarii sustinute de firmele de training de la noi, la mare sau munte. Zis si facut, imapchetat, despachetat…

Acum, dupa toate cursurile la care am participat si dupa impactul pe care l-au avut asupra mea, recomandarea mea este sa alegeti vara aceasta Leadership transformational – Fii jucator proactiv, agil, persuasiv! , un program extraordinar de dezvoltare personala sustinut de firma intellCompetitiv in statiunea Olimp.

Este cu totul altceva decat am intalnit la celelalte cursuri la care am participat pana acum. Conceptele, informatiile, exercitiile si felul cum sunt structurate si integrate, au scopul de produce rapid transfomare si o noua deschidere in viziunea oricarui participant. Locatia este si ea una premium, m-am rasfatat la hotel si pe plaja – unde am participat si la un fel de „foc de tabara” cu efect purificator.

Inainte de curs eram o jurnalista interesata sa-mi dezvolt competitivitatea, forta si combativitatea ca sa reusesc in cariera. Dupa curs am realizat extraordinara putere feminina care exista in mine si cum pot sa am succes in cariera (cu toate ca sunt femeie si stiti ce cred barbatii!).

Am convingerea acum ca femeia are un rol aparte in cadrul tendintelor actuale din leadership tocmai datorită calităţilor ei specifice care isi găsesc astfel un mediu in care sa fie valorificate si integrate. Am invatat ca este o trecere de la leadership-ul tranzactional la cel transformational. Modelul tranzactional era axat pe calitatile masculine (logica, obiectivitate, ratiune, luarea deciziilor, delegarea sarcinilor) fiind mai putin interesat de relatiile interumane sau motivatiile profunde ale angajatilor. Tocmai aici femeia poate interveni decisiv!feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou