Punctualitatea, o calitate foarte apreciata

Succes story

Punctualitatea, o calitate foarte apreciata

Punctualitatea este o calitate foarte apreciata si admirata, dar tot mai des oamenilor li se pare dificil sa fie punctuali. Mayra te invata cum sa fii punctual.

Sa fii punctual nu este complicat. Aceste sfaturi nu sunt batute in cuie, tu putandu-te gandi si la alte metode creative de a-ti imbunatati organizarea timpului si, totodata, credibilitatea in cercul familial, al prietenilor, al colegilor si al altora.

Lipsa punctualitatii nu numai ca le face celorlalti o parere proasta despre tine, mai ales daca este vorba despre cariera sau situatii de ugernta, dar iti face de asemenea viata stresata, aglomerata , datorita proastei atriburi a timpului.

Cum sa fii punctual?

1. Intotdeauna sa ajungi mai repede, in loc sa ajungi la timp

Fa o regula din a-ti planui calatoriile dinainte si de a planui sa ajungi la destinatie mai repede. Facandu-ti un plan si alocand timp suficient pentru a ajunge la intalniri si destinatii, iti vei permite sa faci anumite modificari ce pot aparea, in functie de circumstante.

cum sa fii punctual

2. Pregateste-ti un table de alocare a timpului

Fa-ti o lista cu toate activitatile zilnice, lucreaza si cronometreaza-te pentru aproximativ o saptamana, pentru a vedea cat timp trebuie alocat fiecarei sarcini si cate dintre aceste sarcini sunt repetitive sau periodice.

Bazandu-te pe aceste lucruri, fa-ti un orar, in care aloci timp fiecarei activitati, si afiseaza-l acasa si la locul de munca, pentru a-ti putea aduce mereu aminte  de cat timp ai nevoie pentru rezolvarea unei anumite sarcini si pentru a lucra corespunzator.feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou