Promovarea CV-ului personal

Succes story

Promovarea CV-ului personal

Te afli in prezent in cautarea unui loc de munca si te gandesti sa-ti reimprospatezi CV-ul? In cautarea unor servicii de promovare a CV-ului tau, este bine sa ai in vedere urmatoarele aspecte.

 

 

  1. Pregateste-te din timp. Este intotdeauna indicat sa iti reactualizezi CV-ul, dar multi dintre noi lasam acest lucru pentru ultimul moment. Tot din timp trebuie sa angajezi personalul care sa iti profesionalizeze CV-ul si e nevoie sa le explici cate ceva despre tine si nevoile tale. Trebuie sa  acorzi suficient timp pentru ca ei sa poata sa scrie ceea ce este potrivit pentru tine.
  2. Gaseste personalul potrivit. Nu trebuie sa existe compromisuri in ceea ce priveste serviciile de comunicare. Partea grea consta in a gasi personalul calificat pentru asa ceva. Cand cauti servicii de comunicare pentru promovarea CV-ului tau gandeste-te la experienta pe care o ai si la locul de munca care ti se potriveste. Iti doreste servicii profesioniste care sa fie la curent cu domeniul in care doresti sa candidezi. Terminologia nepotrivita nu-ti va aduce decat dezavantaje. Mai mult de atat, asigura-te ca firma a lucrat cu persoane care opteaza pentru posturi asemanatoare. CV-ul unui director executiv este mult diferit in raport cu CV-ul unui asistent executiv. Pentru a gasi astfel de servicii poti cauta in cartea de telefon si pe internet, folosind motoarele de cautare sau poti folosi recomandarile care ti-au fost facute.
  3. Urmareste calificarile prestatorilor de servicii. Doresti sa ai un CV elaborat de catre un scriitor excelent si un om de afaceri foarte bun. Prestatorul de servicii trebuie sa inteleaga ca ai nevoie de un CV stralucuitor pe care sa poti sa il promovezi cu usurinta. Intereseaza-te despre persoana care va lucra la CV-ul tau. Calificarile inalte ale directorului companiei nu vor fi de ajutor daca noului angajat ii revine munca de a se ocupa de CV-ul tau.
  4. Solicita exemple de CV-uri. Orice companie specializata va avea un intreg portofoliu pe care sa-l rasfoiesti.  Mostrele sunt clare si concise? Ai angaja persoanele in cauza? Daca nu ai incredere in capacitatea ta de a interpreta calitatea celor scrise, roaga niste prieteni sau asociati sa ti se alature.
  5. Informeaza-te cum merge afacerea. Trebuie sa stii cum solicita compania informatiile sursa in vederea elaborarii CV-ului. Este vorba despre documente scrise ori despre un interviu? Au un chestionar standard sau unul specializat in functie de industrie? Cu cat este mai specializat serviciul, cu atat mai bine pentru tine.  Afla cat dureaza realizarea CV-ului si cate variante vor fi realizate.
  6. Afla care sunt costurile. Unele companii percep o taxa pe ora, altele per pagina, pe cuvant sau o suma fixa. Afla care este costul aproximativ.  Daca se percepe o taxa in plus pentru variantele din care poti opta, va trebui sa te gandesti din timp. Intreaba daca trebuie sa platesti un avans si daca plata finala se va face dupa ce vei primi CV-ul final.
  7. Considera faptul ca firma nu va sti tot ce trebuie sa stie despre tine si despre locurile tale de munca. Revizuieste cu atentie CV-ul tau pentru a observa orice greseala, orice exprimare pentru a vedea daca se potriveste cu locul de munca pentru care aplici.

Forum Mayra: "Recomandari de la vechiul job".



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou