Jobul ideal pentru candidatul ideal

Succes story

Jobul ideal pentru candidatul ideal

In ultimii ani, auzim din ce in ce mai des vocile angajatorilor sau ale specialistilor din domeniul resurselor umane care isi manifesta preocuparea fata de faptul ca se gasesc din ce in ce mai greu specialisti care sa se potriveasca atat cu pozitia respectiva, cat si cu organizatia in sine.

In acelasi timp oamenii care cauta o schimbare in cariera, sau care sunt la inceput de drum profesional, nu pot gasi un loc de munca corespunzator cerintelor si aspiratiilor lor.

Ce se intampla de fapt?

Tot mai multi angajati urmaresc sa isi perfectioneze abilitatile, cunostintele, sa dobandeasca noi calificari, sa se adapteze la cerintele tot mai exigente ale angajatorilor lor si sa evolueze in aceeasi companie.

Atragerea si selectia de specialisti si manageri este din ce in ce mai dificila. In acelasi timp nu este mai putin dificil gasirea unui loc de munca. in ciuda faptului ca se vorbeste permanent de imbunatatirea conditiilor de munca si insuficienta unui tip sau altuia de specialisti, cautarea unui loc de munca potrivit cu aspiratiile reprezinta inca o problema de nerezolvat pentru multi oameni.

Cea mai frecventa greseala a celor care cauta un job este prezumtia de deficit de specialisti si asteptarile irealist de mari. Specialistii in resurse umane observa ca tendinta de baza pe piata muncii este pasivitatea celor care cauta un loc de munca.

Multi oameni considera ca este suficient sa prezinte un CV bine scris si sa se prezinte la interviu. Majoritatea oamenilor nu reusesc sa se prezinte bine in procesul de selectie, nu isi demonstreaza calificarile, trasaturile de personalitate, motivatia si -nu pe ultimul rand- o reprezentare clara privind propriile aptitudini.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou