Job: Schimbare profesionala

Succes story

Job: Schimbare profesionala

Simti ca iti tarasti picioarele pana la locul de munca? Iti petreci duminicile gandindu-te cu groaza la ziua de luni? Te simti nefericita si neapreciata la locul de munca? Daca raspunsul este pozitiv, ar trebui sa te gandesti la o schimbare profesionala.

Inainte ca acest lucru sa se intample, trebuie sa poti sa te evaluezi. In aceste timpuri grele, cand este foarte greu sa iti gasesti un loc de munca, trebuie sa iei in considerare impactul pe care il va avea asupra ta si a familiei tale, schimbarea locului de munca.

Inainte sa iti schimbi locul de munca, incearca sa gasesti toti factorii care te fac nefericita la actualul loc de munca. Este vorba despre conducere? Despre salariu? Sau este munca pe care o faci?

  • Intr-o organizatie plata, de exemplu, sunt foarte mici sanse de promovare. Daca incepi sa te plictisesti de locul de munca pe care-l ai, poate ar trebui sa te gandesti sa ii ceri superiorului tau sa te mute in alta parte. Uneori, schimbarile de sarcini te pot scoate din rutina zilnica. Daca faci ceva diferit sau mai interesant poate avea un efect profund asupra motivatiei tale.
  • Daca te simti subapreciat pentru eforturile pe care le depui, discuta cu manager-ul despre acest aspect. Fii deschisa si sincera, spune-i exact ce te deranjeaza. Intreaba-l despre performantele tale profesionale, atitudinea fata de sarcinile de lucru si alte aspecte. O evaluare cinstita si sincera din partea sefului tau poate clarifica multe lucruri si te poate aduce mai aproape de dilema. Ia feedback-ul ca si o critica constructiva. Foloseste punctele pe care le subliniaza ca si elemente care trebuie imbunatatite la locul de munca si poate vei vorbi curand de o promovare.

Forum Mayra: “Obiective profesionale“.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou