De la lume adunate

Succes story

De la lume adunate

Închipuie-ţi că unele dintre cele mai mari minţi ale lumii şi persoane care au rămas în istorie datorită muncii lor, au colaborat pentru a realiza acest material inspiraţional pentru tine. Încearcă să îl priveşti ca şi cum ar fi un dialog. Între ei şi tine şi apoi între tine şi tine. Eu îţi ofer prima parte.

Confucius: – Alege să faci ceea ce îţi place şi nu va trebui să munceşti nici măcar o singură zi.

Buddha: – Fericirea vine atunci când munca şi vorbele tale îţi aduc beneficii şi ţie şi celorlalţi.

Voltaire: – Munca scuteşte pe om de trei mari rele: plictiseala, viciul şi sărăcia.

Benjamin Franklin: – Bine făcut valorează mai bun decât bine spus.

Samuel Butler: – Priveşte munca şi gândeste-te la ea ca şi cum ar fi făcuta de duşmanii tăi. Dacă te apuci să o admiri, vei fi pierdut.

John Ruskin: – Cea mai bună răsplată pentru munca făcută nu este ceea ce obţii din ea, ci ceea ce devii datorită acesteia.

Sigmund Freud: – Nicio altă metodă de a-ţi duce viaţa nu reuşeşte să te ancoreze mai bine în realitate ca centrarea pe muncă; munca îţi asigură un loc sigur într-o porţiune de realitate, în comunitatea umană.

Henry D.Thoreau: – Nu este de ajuns să fii ocupat, aşa sunt şi furnicile. Întrebarea este cu ce suntem ocupaţi, de fapt? 

Mihai Eminescu: – Munca unui om se poate plăti. Caracterul, cultura lui, nici gând.

Henry Ward Beecher: – Nu munca ucide oamenii, ci grijile. Grijile sunt rugina de pe lama sabiei.

Elbert Hubbard: – O maşină poate realiza munca a 50 de oameni obişnuiţi. Nicio maşină nu poate face munca unui om excepţional.

Bette Davis: – A realiza un vis, a avea posibilitatea de a munci din răsputeri, a avea o şansă de a crea-  astea sunt esenţa vieţii. Banii vin ca un adaos la ele.

Pablo Picasso: – Există inspiraţie, dar trebuie să te găsească muncind.

Antoine De Saint-Exupery: – Dacă muncim numai pentru bunurile materiale, ne clădim singuri temniţa.

Ray Bradbury: – Dacă vrei să trăieşti fără a munci vreodată, trebuie să fii profund îndrăgostit de o anumită activitate.

Don Marquis: – Dacă un om îţi spune că el a devenit bogat prin muncă, întreabă-l: "Munca cui?".

H. G. Wells: – Nu este adevărat că sexul influenţează munca în mod negativ. Am descoperit că pe măsură ce faci mai mult sex, cu atât munceşti mai bine.

Arnold Joseph Toynbee: – Realizarea cea mai mare este să ştergi linia dintre muncă şi joacă.

Albert Einstein: – Dacă A înseamnă “succes”, atunci formula succesului este: A = X + Y + Z, unde X este munca, Y este joaca, Z este să ţii gura închisă.

Jerome K. Jerome: – Îmi place munca, mă fascinează. Sunt în stare să stau ceasuri întregi şi să privesc cum muncesc alţii.
 
Alistair Cooke: – Profesionistul e persoana care îşi face treaba perfect chiar şi când nu prea are chef.

H. Jackson Brown, Jr.: – Găseşte un serviciu care îţi place şi vei adăuga 5 zile fiecărei săptămâni.

E. V. Lucas: – Am remarcat că persoanele care întârzie la muncă sunt mult mai joviale decât persoanele care le aşteaptă.

Brian Tracy: – Cea mai mare greşeală pe care o putem face în viaţă, este să ne gândim că muncim pentru alţii, nu pentru noi înşine.

Bill Gates: – Poartă-te frumos cu tocilarii. Sunt şanse mari să ajungi să lucrezi pentru unul.

Bob Dylan: – O persoană de succes se trezeşte de dimineaţa şi intră în pat seara, iar în acest interval face numai ceea ce vrea.

Danilo Dolci: – Este important să ştii că vorbele nu mută munţii. Numai munca o poate face.

Aşadar, nicio colecţie de vorbe, oricât de inspirate ar fi ele, nu vor putea înlocui activitatea autentică, făcută din suflet, cu suflet, însă, până la urmă,

“Cel mai practic lucru este o bună teorie” (Niels Bohr)feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou