Afla ce job este potrivit pentru tine!

Succes story

Afla ce job este potrivit pentru tine!

Exista momente in viata cand te intrebi: oare chiar vreau sa am acest job toata viata? Imi place ceea ce fac? Poate raspunsul nu este intotdeauna pozitiv, dar pentru ca nu stii in ce directie sa o apuci, ramai ani la rand pe un post care iti da dureri de cap.

Daca inca nu ti-ai dat seama ce ti-ar placea sa faci si ce job ai vrea sa ai (unul care sa-ti faca placere), am gasit noi o solutie! Un test prin care poti afla ce job ti se potriveste!

MAPP™ este o evaluare vocationala, asistata de computer, prin care se poate testa gradul de compatibilitate dintre o persoana si un post din punct de vedere al motivatiilor. Aceasta evaluare ajuta in procese de recrutare si selectie, promovare, gestiune de cariera, dezvoltare de abilitati de lucru in echipa, outplacement etc.

Ce este evaluarea MAPP?

MAPP este un instrument de evaluare a motivatiilor personale pentru diverse activitati profesionale.

MAPP este un sistem online, care evalueaza potentialul si motivatiile unei persoane in raport cu anumite domenii profesionale, descriind temperamentul, inclinatiile, interesele profesionale si stilul de invatare preferat.
 
Prin metoda MAPP (Motivational Appraisal of Personal Potential) au fost evaluate peste 4,5 milioane de persoane la nivel mondial.

Aceasta evaluare a aparut in urma cu 40 de ani in Statele Unite, este valabila in 10 limbi si este permanent rafinata prin cercetari si utilizari multiple. Modulele de evaluare sunt si in limba romana si pot fi accesate pe site-ul www.mapp.ro.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou