Prinsă (de)asupra faptului

In stil office

Prinsă (de)asupra faptului

Ţi-a picat cu tronc frumosul cu care bossul te-a pus sa lucrezi la proiect? Dacă eziţi între a avea sau nu o relaţie cu el, atunci e bine să iei în considerare următoarele detalii. O relaţie amoroasă la serviciu are avantajele şi dezavantajele ei.

Ajutor, m-am amorezat de şefu!

Problema cea mai mare este atunci când ţi-a furat liniştea şi minţile nu frumosul de la IT, ci propriul şef. La începutul unei astfel de relaţii trebuie să îţi clarifici, împreună cu el, cum  va evolua exact comunicarea dintre voi şi restul. Veţi fi un cuplu oficial, va şti toată lumea despre voi? Sau veţi avea o "relaţie clandestină", ascunşi de ochii colegilor şi feriţi de opinii "binevoitoare"?

Ei bine, dacă veţi dori ca nimeni să nu afle despre micul vostru secret, asta înseamnă că te vei ascunde în baie să îi dai sms cu "Te iubesc" sau că veţi pleca de la birou pe rând, urmând să te ia de la colţ, numai ca nimeni să nu vă ghicească. Nu îţi va aduce flori de Dragobete, nici de Valentine's. Nu te vei putea consulta cu prietena cea mai bună/colega de birou când vă certaţi şi va trebui să o minţi când te întreabă cu cine ai mers în weekend la munte. Şi, cumva cumva, lucrurile acestea se află întotdeauna. Vei deveni subiectul de bârfă al firmei, pentru că nu, lumea nu are altceva mai bun de făcut. Cea dezavantajată vei fi tu, nu el, pentru că pe boss nu îl critică nimeni.

O relaţie "la vedere" vă poate asigura, ca pereche, respectul colegilor, însă tu personal nu vei fi la fel de norocoasă. Imaginează-ţi-le pe cârcotaşe când vei primi o mărire de salariu sau promovare: "Normal c-o avansează, doar se culcă cu ea în fiecare noapte". Cui să te plângi apoi? Şefului? Păi doar te culci cu el. Plus că este lipsit de profesionalism să pleci cu pâra, ca la şcoala primară.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou