Interviul care iti schimba cariera

In stil office

Interviul care iti schimba cariera

Fie ca ai vrut, fie ca nu, esti iar pusa in fata interviurilor care iti vor decide parcursul in cariera. Chiar daca pot fi o experienta obositoare, trebuie sa obtii cat mai mult de pe urma acestora. Si pentru ca iti dorim numai reusite, ti-am pregatit cateva sfaturi!

Un interviu cu un potential angajator poate fi o experienta destul de stresanta, insa daca urmezi cateva sfaturi practice vei reusi sa te descurci de minune.

Citeste cu atentie si nu uita ca numai de tine depinde viitorul tau!

1. Planuieste

Fa-ti temele inainte de a ajunge la interviu! Cauta informatii desre companiei si pozitia pe care o vizezi. Fa o recapitulare a experientei tale in domeniu si incearca sa gasesti puncte care te recomanda pentru jobul in cauza.

Puncteaza in minte principalele calitati care te-ar putea ajuta in cazul in care ai obtine acest post.

2. Interpreteaza

Chiar daca pare naiv, trebuie sa te pui in pielea personajului! Recunoaste ca te comporti cu totul altfel la un interviu, asa ca imbraca-te adecvat, aseaza-te pe un scaun si explica motivele pentru care iti doresti sa obtii postul.

Daca vei face asta in fata unei oglinzi, vei reusi sa iti corectezi si eventualele probleme de postura si mimica sau ticuri deranjate.

3. Contact vizual

Pentru un plus de incredere si detasare incearca sa pastrezi contactul vizual cu posibilul angajator pe durata interviului.

In felul acesta ii vei dovedi ca esti o persoana responsabila care poate face fata unui confruntari fata-in-fata.

 feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou