Interviu de angajare: Prezentare personala

In stil office

Interviu de angajare: Prezentare personala

Fiecare CV ar trebui sa inceapa cu o declaratie personala. Acest scurt paragraf este sansa de a convinge angajatorul ca restul paginii merita citit. Ar trebui sa contina cel mult 50 de cuvinte, bine gandite, care sa concis calitatile tale.

Iata un sfat crucial despre cum sa scapi de cuvintele fara sens si care sunt deja un cliseu. Toata lumea de pe aceasta planeta  este excelenta la abilitati de comunicare si a lucra in echipa.

Totusi simti un impuls covarsitor de a-ti enumera virtutile, cum ar fi organizarea timpului sau abilitatile organizatorice? Incearca ceva de genul: "Sunt o persoana dedicata si foarte muncitoare, careia ii plac provocarile. Pe langa abilitatile foarte bune de comunicare, lucrez foarte bine in echipa. Dau deasemenea dovada de abilitati de rezolvare a problemelor si de lucru sub presiune. Ambitia si scopurile pe care doresc sa le ating va asigura ca sunt valoros pentru orice companie."
 
Din teancul de 200 de CV-uri puse pe masa celui care recruteaza, ce face CV-ul tau sa merite a fi cercetat in continuare? Tine minte, nici un angajator nu te va crede pe cuvant. Daca abilitatile enumerate mai sus sunt rezultatul propriei tale experiente, este despre aceasta experienta ceea ce vor sa cunoasca cei ce recruteaza. Incearca o formulare ca cea de mai jos:

"Fiind o persoana ambitioasa si dedicata muncii mele, mandatele mele in cadrul unor companii importante fac dovada acestui lucru. Fac fata zilnic cu succes multiplelor solicitari, lucrez eficient si bine chiar si in conditii de stres. Recunoastrea contributiilor mele pe plan profesional din partea managementului de top al companiilor ilustreaza si mai mult potentiala mea valoare in cadrul companiei dumneavoastra."

Nu numai faptul ca acest candidat este dedicat mucii, dar se observa si faptul ca a lucrat pentru mult timp in cadrul unor companii importante, dedicandu-si valoarea companiei si angajatorului. Daca chiar si conducerea companiei a realizat ca esti un angajat care realizeaza ceea ce i se incredinteaza spre a fi facut, jongleaza cu multiple proiecte sub conditii de stres. Acesta este un aspect convingator. Acest candidat a legat cuvintele cliseu de dovezi tangibile si facand astfel are 50 de cuvinte care fac ca povestea lui sa merite a fi citita. Deasemenea a respectat si urmatoarele reguli:

Nu incepe fiecare propozitii cu 'Eu'. Este destul de dificil acest lucru, atunci cand scrii un paragraf despre tine, dar structureza-ti propozitiile in asa fel incat sa eviti acest lucru.

Adreseaza-te audientei tale. Fie ca folosesti  "compania dumneavoastra" sau chiar numele companiei, adreseaza-te angajatorului in mod direct. Cuvintele tale vor deveni imediat mai personale si mai relevante.

Nu folosi "cred ca", ci foloseste "stiu ca". Nu irosi cuvintele, spunand ca crezi ca esti un bun candidat – spune-le ca stii ca esti un bun candidat.

Editeaza fara mila. Forteaza-te sa tai cat mai mult cu putinta cuvintele care nu sunt necesare; propozitiile concise au impact mai mare.

Urmeaza aceste sfaturi si vei avea un paragraf puternic si concis care vor face CV-ul tau imposibil de ignorat.

 



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou