Horoscopul carierei

In stil office

Horoscopul carierei

Îţi vei schimba locul de muncă? O să ai un manager mai bun? Anul acesta vei avea un buget mai mare sau dimpotrivă? Află ce ţi-au rezervat anul acesta astrele în plan profesional. Ţine cont de sfaturile astrologilor şi poate tragi lozul cel mare.

Berbec

În a doua parte a lunii ianuarie 2007, Marte şi Venus se află în casa X a nativilor Berbec. Aceştia vor fi creativi şi plini de energie, decişi să se impună pe plan profesional şi să se afirme în societate. Prima jumătate a lui martie 2007, datorită prezenţei lui Venus în casa a IIa a nativilor Berbec, este benefică valorificării talentelor artistice.

Taur

Pe tot parcursul lui 2007, Neptun se află în casa a X-a a nativilor Taur, îndemnându-i să aspire la un statut social-profesional mai bun. Au o intuiţie foarte bună în afaceri şi mult noroc în speculaţiile financiare. Sunt posibile mari fluctuaţii ale bugetului. În februarie şi martie 2007, Marte tranzitează casa a X-a a nativilor Taur, energici şi perseverenţi în efortul de a se afirma la locul de muncă sau de a-şi consolida poziţia pe care o deţin. Pentru că Mercur este, însă, retrograd pe tot parcursul lunii februarie şi la începutul lunii martie, au tendinţa de a lua decizii neinspirate, pe care le-ar putea regreta mai târziu.

Gemeni

Pe toată durata anului 2007, casa a X-a (casa vieţii social-profesionale) a nativilor Gemeni este guvernată de Uranus. Prin urmare, încă din ianuarie-februarie, este posibil să aibă loc răsturnări de situaţie în ceea ce priveşte statutul lor. Probabil că-şi vor schimba locul de muncă sau vor fi promovaţi la locul de muncă actual. În orice caz, vor fi mai originali şi mai inventivi decât până acum, iar ideile bune le vor aduce aprecierea şefilor.

Rac

În 2007, casa a VI-a (casa locului de muncă şi a sănătăţii) a nativilor Rac va fi sub guvernarea planetei Pluton, ceea ce-i va face mai autoritari la serviciu, mai perseverenţi şi mai hotărâţi în a obţine recunoaşterea meritelor. În prima jumătate a lunii ianuarie sunt plini de energie şi preocupaţi de realizarea profesională. Marte fiind prezent în casa a VI-a a nativilor Rac, vor putea face faţă activităţilor intense, inclusiv celor care presupun munca fizică. Din ianuarie până în aprilie 2007, Saturn este retrograd în casa a II-a a nativilor Rac. Câştigurile financiare se obţin cu dificultate, iar de economisit nu prea poate fi vorba. De asemenea, au tendinţa de a deveni zgârciţi şi riscă să piardă bani din cauza lipsei de încredere şi a grijilor pe care şi le fac.

Leu

În ianuarie şi februarie, Leii sunt plini de energie, inventivi şi combativi, dar suficient de diplomaţi faţă de şefi sau de colegi. Vor putea profita de această perioadă pentru a finaliza proiecte, pentru a-şi pune în valoare talentele artistice sau pentru a se ocupa de sarcini ce necesită un efort susţinut. În a doua jumătate a lunii martie 2007, Venus tranzitează casa a X-a a nativilor Leu. Sunt mai preocupaţi ca oricând de cariera profesională şi de viaţa mondenă, iar şansele de succes cresc substanţial. Este o perioadă bună pentru afacerile ce implică arta, sensibilitatea, literatura.

Fecioara

Pe tot parcursul anului 2007, casa a VIa (casa serviciului, dar şi a sănătăţii) a nativilor Fecioară va fi sub influenţa planetei Neptun, ceea ce înseamnă că vor fi mai preocupaţi de tot ceea ce se petrece în acest sector al vieţii lor. Dispun de o intuiţie mai bună, inclusiv în domeniul financiar. Sunt mai receptivi la dorinţele altora, dar totodată mai nesiguri şi influenţabili. Este o perioada bună pentru activităţile artistice. În februarie şi martie, sunt plini de energie şi siguri pe ei, fiind dispuşi să se implice în afaceri riscante şi în activităţi ce necesită efort fizic intens, pentru care nu au avut până acum dispoziţia necesară.

Balanţă

În 2007, casa a VI-a a nativilor Balanţă va sta sub guvernarea planetei Uranus. Înseamnă că vor avea un plus de inspiraţie, originalitate şi optimism faţă de colegii de muncă. În a doua parte a lunii februarie 2007, Mercur este retrograd, aşadar nu este momentul să fie  luate decizii importante. În aprilie 2007, prezenţa lui Marte în casa a VI-a a nativilor Balanţă îi energizează. Acum este momentul să se ocupe de activităţile ce necesită efort şi de activităţile de promovare. Devin mai perseverenţi ca oricând, fie în negocierea unei măriri de salariu, fie în încercarea de a-i convinge pe ceilalţi că au dreptate.

Scorpion

Pe parcursul anului 2007, casa a II-a (casa veniturilor) a nativilor Scorpion este guvernată de Pluto. Acest lucru înseamnă că vor fi mai hotărâţi şi mai perseverenţi pentru a-şi spori veniturile. Se vor concentra asupra situaţiei financiare şi îşi vor asuma riscuri mai mari. Din ianuarie pâna în aprilie au posibilitatea să-şi mărească avuţia, să cunoască persoane influente sau să devină ei înşişi persoane influente. Cheltuiesc sau investesc destul de mulţi bani, dar şi câştigă, mai ales cu prilejul unor călătorii şi prin finalizarea unor proiecte. În aceeaşi perioadă, Saturn este prezent în casa a X-a (casa carierei) a nativilor Scorpion, conferindu-le un plus de seriozitate şi perseverenţă în cariera profesională. Evenimentele mondene nu-i mai tentează, ies mai puţin în lume. Sunt muncitori, conştiincioşi şi perseverenţi, iar rezultatele vor fi deosebite.

Săgetător

Pentru nativii Săgetător, anul 2007 debutează cu o perioadă mai dificilă în plan financiar. În a doua parte a lunii ianuarie 2007, pentru că Marte se află în casa a II-a a nativilor Săgetător, este posibil să înregistreze câştiguri rapide, dar şi pierderi bruşte. Prin urmare, este recomandabil să fie foarte atenţi şi să nu acţioneze în funcţie de impulsuri de moment. În prima jumătate a lunii martie, Venus în casa a VI-a a nativilor Săgetător îi va înzestra cu creativitate şi simţ estetic. Dacă lucrează într-un domeniu artistic, vor avea o perioadă excelentă.

Capricorn

În 2007, casa a II-a (casa veniturilor) a nativilor Capricorn se află sub guvernarea lui Neptun. Vor beneficia de intuiţie din plin şi aceasta îi va ajuta mult în domeniul financiar, în activităţile speculative şi altele. Vor fi, totuşi, destul de indiferenţi faţă de valorile materiale sau, dimpotrivă, neobişnuit de ambiţioşi. În februarie şi martie, situaţia lor financiară s-ar putea caracteriza prin câştiguri şi pierderi rapide, cauzate de faptul că devin şi mai ambiţioşi şi impulsivi în obţinerea veniturilor. Sunt tentaţi de afaceri riscante. Prin urmare, este recomandabil să fie prudenţi. În prima parte a lui aprilie, tranzitul lui Venus prin casa a VI-a a nativilor Capricorn le conferă multă creativitate în plan profesional. De asemenea, reuşesc să câştige mai uşor simpatia colegilor (în special a colegelor).

Vărsător

Casa a II-a (casa veniturilor) a nativilor Vărsător se află în 2007 sub guvernarea lui Uranus. Prin urmare, s-ar putea să obţină bani din surse mai neobişnuite, din activităţi ce necesită originalitate şi inventivitate. Cum de obicei sunt altruişti, oricine le stă în preajmă în 2007 va avea motive de bucurie, pentru că vor fi foarte darnici. Situaţia financiară a nativilor Vărsător se anunţă destul de fluctuantă în 2007, dar cu ingeniozitate pot să limiteze cheltuielile şi să evite pierderile. În prima parte a lunii februarie, Mercur este retrograd. Nu este recomandabil să adopte decizii strategice, cum ar fi investiţiile financiare, pentru că se vor dovedi ineficiente. În această perioadă nu sunt bine aspectate nici activităţile legate de editare sau publicitate. În aprilie, prezenţa lui Marte în casa a II-a a nativilor Vărsător îi înzestrează cu mult curaj şi îi îndeamnă să se implice în afaceri destul de riscante. Pot obţine câştiguri financiare neaşteptate, datorită spontaneităţii în luarea deciziilor.

Peşti

Pe tot parcursul anului 2007, casa a X-a a nativilor Peşti este dominată de Pluton, ceea ce arată că au ambiţii mari pentru acest an şi doresc să devină cât mai puternici şi independenţi. Şi prezenţa lui Marte în casa a X-a (casa profesiei) a nativilor Peşti în prima jumătate a lunii ianuarie confirmă că încep anul cu ambiţii mari şi sunt foarte hotărâţi să reuşească. Configuraţia astrală le permite să realizeze schimbări în bine pe plan profesional, cu excepţia perioadei în care Pluton va fi retrograd, aproximativ în acelaşi timp cu Jupiter, aprilie-septembrie. Atunci, există pericolul să piardă o bună parte din puterea sau prestigiul de care se bucură, sau să rămână fără sprijinul pe care se bazează.feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou