E vremea să mergi mai departe!

In stil office

E vremea să mergi mai departe!

E dimineaţă şi afară se anunţă o zi superbă. Intri în birou şi simţi că îţi vine să fugi. Nu mai vrei nimic altceva decât să scapi de birou. Şi nu e doar un moment de oboseală sau de lehamite! Simţi că nu mai e locul tău acolo. Dar nu eşti sigură. Sa-ţi dai sau nu demisia?

Oare nu-o să-ţi pară rău? Oare vei găsi ceva mai bun? Oare nu eşti decât o mofturoasă şi ţi-ai pierdut energia să lupţi?

Dacă ai toate aceste dileme, e clar. Trebuie să evaluezi serios eventualitatea schimbării job-ului. Şi ca să-ţi fie mai uşor, dr. Crawford, profesor de HR la Cambridge Unversity, spune că sunt cinci simptome care-ţi arată că e vremea să mergi mai departe, sa faci o schimbare în carieră:

1. Dimineti foarte grele

Nu te mai poţi da jos din pat. În fiecare dimineaţă duci o luptă teribilă pentru fiecare minut de zăbovit în pat. Nu mai ai deloc energie pentru o nouă zi. Gândul că trebuie să te întorci la muncă te deprimă. Înseamnă că eşti în pragul unei depresii legate de alegeri profesionale nepotrivite şi trebuie să faci ceva, să cauţi noi alternative.

2. Întâlniri-corvoadă

Nu mai ai chef de întâlniri cu colegii, business- meeting-urile ţi se par o corvoadă, iar brainstorming-urile atât de amuzante odinioară ţi se par acum inutile şi plictisitoare. E un semn serios că ai nevoie de o schimbare.

3. Personalităţi multiple

Eşti altcineva la muncă şi simţi că mediul înconjurător “taxează” ieşirile fireşti de comportament. Că nimic nu e firesc, că reacţiile tale sunt “jucate”, că job-ul nu-ţi permite să fii tu. Din nou, nu mai sta pe gânduri! Pleacă!

4. Poziţia ta în companie nu-ţi exploateză talentul

Eşti creativă, dar trebuie să lucrezi mai mult cu cifrele. Comunici uşor şi ai abilităţi de vânzare, dar job-ul te ţine ţintuită într-un birou singură, în faţa PC-ului. Nu-ţi place să comunici, pentru că abilităţile tale sunt cele de cercetare, dar eşti obligată să întalneşti cinci-şase oameni noi pe zi. Decide-te! Schimbă macazul!

5. Emoţii negative

Petreci toată ziua certându-te cu cei din jur, hrănindu-ţi gândurile negre sau plângându-te. Nu mai ai resurse pentru a vedea partea plină a paharului. Fă-ţi CV-ul.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou